Împlinim 3 ani! Ziarul Sănătatea vă mulțumește!

0
1570

Ziarul Sănătatea, primul ziar de sănătate din Oltenia, împlineşte astăzi trei ani de activitate. Ziarul a adus si aduce atât pacienților, cât şi cadrelor medicale, ultimele noutăți din domeniul sanitar din clinicile private, precum şi din spitalele de stat. Ziarul a apărut din dorința de a le oferi oamenilor o informație obiectivă, corectă şi bine documentată. Le mulțumim tuturor colaboratorilor noştri pentru implicare şi pentru sustinerea de a transmite corect informația, precum şi tuturor cititorilor noştri.

Am trecut impreuna prin cele mai dificile momente!

Încă de la începutul pandemiei de COVID-19, personalul medical s-a aflat în prima linie. În spitalele de stat sau private dar și în sectorul serviciilor de asistență în general, numeroși lucrători au plătit cu viața, adeseori din cauza echipamentelor de protecție insuficiente.

 Asistentele și asistenții, medicii și alți lucrători din domeniul sănătății au fost, așadar, omagiați ca „veritabili eroi” de către noi mass-media, autorități publice și cetățeni. În fiecare zi a anului 2020 vedeam înregistrările video cu oameni care aplaudă de la fereastră sau de pe balcon au devenit virale în mai multe părți ale Europei și vor fi, cu siguranță, una dintre cele mai importante amintiri ale reacției publicului la pandemie.”

Fie că sunt eroi sau nu, cadrele medicale inspiră însă și frică și neîncredere. În mai multe țări europene, presa a relatat despre situații în care angajați din sectorul medical au fost discriminați sau chiar alungați de vecini care se temeau să nu se infecteze. Din fericire, astfel de gesturi au fost de cele mai multe ori compensate prin noi dovezi de sprijin și solidaritate. Noi, echipa ziarului, am incercat să rămânem obiectivi. Cel mai greu ne-a fost să scriem articole despre pierderea colaboratorilor, rudelor sau prietenilor. Am trecut cu toții prin momente grele. Dar cea mai importantă lecție pe care am învățat-o a fost:  Solidaritate pentru sănătate “- campanie susținută de ziarul nostru.

La ceas aniversar, colaboratorii ne-au transmis mesaje frumoase şi gânduri bune pentru tot ceea ce am făcut în cei trei ani de activitate.

Laurențiu Ivanovici -manager interimar SCJU Craiova

“La mulți ani, Ziarul Sănătatea!

De 3 ani, prin reportaje, înregistrări și interviuri, profesioniștii acestei publicații, ne-au oferit ocazia să cunoaștem și să iubim oamenii frumoși ai Olteniei, cei care sfințesc locurile în care trăiesc și muncesc.

Mulți ani înainte, rezultate bune în activitate şi realizări conform profesionalismului și  seriozității de care dați dovadă în fiecare act mediatic! Ne-ati sustinut,ati fost alaturi de personalul medical,v-ati implicat in campanii umanitare,ati fost obiectivi.Am trecut impreuna prin momente foarte grele “

Dr.Liviu Radu-manager Spitalul Municipal Filantropia

“O persoană informată este cea care, la nevoie, ştie cum să acționeze, unde să întrebe și ce să facă pentru a evita eventualele probleme. De trei ani, „Ziarul Sănătatea”, ne oferă această informație și ne ține conectați cu lumea medicală și nu numai. De aceea, îi mulțumim şi îi urăm „La mulți ani!” şi la cât mai multe articole și reportaje la fel de obiective  ca şi până acum.”

Declaratie audio- Dr.Liviu Radu-manager Spitalul Municipal Filantropia

Dr. Adina Turcu-manager Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” Craiova

“La mulți ani întregii redacții a Ziarului Sănătatea! Vă mulțumim pentru profesionalismul de care dați dovadă si pentru ca in anul 2020 ati fost alaturi de noi”

Ec. Anca Tudor-manager Spitalul De Neuropsihiatrie Craiova

“Lucrurile minunate sunt susținute de oameni minunați. Mulțumim pentru ca existați si pentru ca lucrati pentru oameni. Sunteti in slujba noastra a tuturor si ne sustineti proiectele.La mulți ani, Ziarul Sănătatea!”

Dr. Sebastian Nica-manager interimar Spitalul Orasenesc Segarcea

“La Mulți Ani cu cât mai multe articole, cititori informați şi cât mai multe noutăți medicale! Vă mulțumim pentru toate informațiile pe care le oferiți publicului dumneavoastră! Sunteți o echipă pe cinste cu care ne bucurăm să avem o relație de strânsă colaborare! La Mulți Ani !!!”

Dr. Sebastian Nica-manager interimar Spitalul Orasenesc Segarcea

Cosmin Vasile -Președintele Consilului Județean Dolj

Cu ocazia aniversării a trei ani de activitate, vă urăm “La multi ani” , vă dorim să aveți cât mai multe realizări şi un număr cât mai mare de cititori. Ne bucurăm că există un ziar de specialitate in judetul Dolj care să transmită pacienților si nu numai informația corecta ,într-un timp foarte scurt. La mulți ani şi multă sănătate întregii echipe!”

“Ziarul Sănătatea vă mulțumeşte tururor pentru susținere şi vă urează o primăvară frumoasă cu multă sănătate !” Alina Trana