“IA-ŢI REVANŞA! VACCINEAZĂ-TE!” Campanie sustinuta de autoritati publice locale si judetene, personal medical, personal din invatamant, sportivi, artisti, personal Horeca, jurnalisti, mediu de afaceri etc.

0
832

Doljul câştigă MARATONUL VACCINĂRII pe stadionul “Ion Oblemenco”! Vino între 10 şi 17 mai 2021 pe arena emblemă a Olteniei, vaccinează-te şi ia-ţi revanşa!


Doljenii si nu numai ,chiar sunt invitaţi să se vaccineze, 24 din 24 ore, începând cu 10 mai 2021, având la ei DOAR cartea de identitate, la centrul special ce urmează a fi deschis în incinta Stadionului “Ion Oblemenco”. Timp de opt zile, până pe 17 mai 2021, inclusiv, toţi locuitorii judeţului Dolj şi nu numai sunt aşteptaţi să se vaccineze cu serul de la Pfizer/BioNTech la cele 10 fluxuri noi înfiinţate”,ne-a declarat Anca Ochianu -purtatorul de cuvant al Prefecturii Dolj.


Campania “Ia-ţi revanşa! Vaccinează-te!” este un parteneriat între Instituţia Prefectului – Judeţul Dolj, Primăria Municipiului Craiova, Consiliul Judeţean Dolj, Direcţia de Sănătate Publică Dolj, Universitatea de Medicină şi Farmacie Craiova, Universitatea din Craiova, Societatea Naţională de Medicină de Familie şi Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 .” Aceasta campanie este mediatizata de jurnalisii din Oltenia si pe aceasta cale doresc sa le multumesc.Acestia vor face si voluntariat in zilele de desfasurare al maratonului”,declara Anca Ochianu.