„Generatorul de vacanțe” – concurs cu premii organizat de TOPGEL. Marele premiu este un Peugeot 208 – mașina anului în Europa

0
873
“TOPGEL este cel mai mare producător român de înghețată, cu capital exclusiv românesc.

Industria de înghețată a fost puțin afectată de criză – în România consumul de înghețată este unul mai degrabă sezonier – produsul de înghețată nu este considerat neapărat desert, ci răcoritoare – așa că vremea de afară este cea care impactează cel mai mult vânzările. Dacă unele domenii din economie sunt afectate sau există companii care sunt afectate și caută posibilitatea să repornească activitatea, producătorii de înghețată au fost în plină activitate vara aceasta, datorita faptului ca vremea a fost călduroasă si continua in acelasi ritm si la inceputul toamnei.

De anul acesta noi am inceput sa investim tot mai mult în marketing pentru că vrem să ne extindem și să fim din ce în ce mai aproape de consumatorii noștri în mediile în care ei sunt cei mai prezenti. Astfel am lansat inghetata Croque Menthe – un sortiment ales exclusiv de public cu ocazia aniversării de 25 de ani pe piață de inghetata.

Acum avem în desfășurare o campanie națională –  Generatorul de Vacante – unde oferim marele premiu un Peugeot 208 – mașina anului în Europa. Mecanismul de inscriere este simplu: oamenii trebuie să cumpere orice înghețată TOPGEL din toate magazinele din țară, sa inscrie bonul pe site ul www.topgel.ro, sa pastreze bonul si ambalajul, si intra in tragerea la sorti pentru marele premiu.

Ne pregătim deja pentru anul 2021 – suntem conștienți că obiceiurile de consum s-au schimbat și ne facem planul pentru a răspunde acestora cât mai rapid.”