Dr. Aseel Bakri – medic dermatolog, introduce în Royal Care Clinic injecțiile cu Alluzience, ultima inovație în estetica facială pentru eliminarea ridurilor de expresie

0
1447

Alluzience Galderm este prima toxina botulinica deja preparata. Înainte de a fi introdusă Alluzience, toate mărcile de toxine botulinice erau sub formă de pulbere. Acestea trebuiau diluate cu soluție salină înainte de utilizare.
Alluzience are efectul de relaxare al mușchilor, care se instalează mai repede decât cu alte tipuri de toxină. S-a demonstrat că rezultatele se instalează și devin vizibile în 48 h ore de la utilizare. Alte toxine botulinice durează aproximativ 7 zile, iar la unii pacienți, aproximativ 14 zile înainte de a obține rezultatele dorite.

În cazul Alluzience, s-a stabilit că rezultatele durează de obicei aproximativ 6 luni înainte ca pacientul să urmeze o altă ședință. Durata altor toxine botulinice este de obicei în intervalul de 3-4 luni.

Ziarul Sănătatea: Doamna doctor Aseel Bakri, spuneți-ne despre ultimele inovații în zona de estetică facială și anume injecțiile cu serul serul Alluzience!

Dr. Aseel Bakri – medic dermatolog Royal Care Clinic: „Injecțiile cu botox pentru eliminarea ridurilor de expresie sau pentru a corecta diferite imperfecțiuni ale tenului, pomeților și buzelor se folosesc de zeci de ani în estetica facială. Doar că până acum se folosea un tip de botox pudră care trebuia calibrat cu precizie.
Din fericire, Alluzience este diferit. Spre deosebire de formulele și serurile de până acum care aveau nevoie de diluare cu clorură de sodiu și un dozaj extrem de fin pentru rezultate corecte, Alluzience oferă precizie și siguranță prin eliminarea necesității calculelor de dozare pentru că vine într-o formă lichidă gata preparată. În plus, structura moleculară a produsului nu include proteine umane sau de origine animală cum ar fi albumina serică sau lactoza”, ne-a explicat dr. Aseel Bakri

Ziarul Sănătea: Cum funcționează Alluzience?

Dr. Aseel Bakri – medic dermatolog Royal Care Clinic:
„Injecțiile care folosesc Alluzience pentru a corecta ridurile de expresie sau alte imperfecțiuni funcționează pe un principiu foarte simplu. Acolo unde intră în contact cu suprafața afectată de riduri sau alte probleme inestetice, Alluzience ajută prin inhibarea contracției mușchilor vizați, prin blocarea transportului neurotransmitățorului de acetilcolină prin intermediul joncțiunii neuromusculare situată între capătul nervos și fibra musculară. Practic Alluzience relaxează eficient mușchii faciali și diminuează aspectul liniilor și ridurilor.

Un alt aspect revoluționar la Alluzience este modul în care substanța se metabolizează la nivelul pielii din zona feței. Spre deosebire de alte mărci standard care conțin derivate din toxină botulinică în diferite concentrații și care își fac vizibil efectul într-un interval de 7 până la 14 zile, Alluzience începe să-și facă vizibil efectul încă de la 24 de ore după injectare. Rezultatele durează de obicei până la 6 luni, depășind longevitatea altor toxine botulinice care durează de obicei între trei până la patru luni. Este important de reținut că injecțiile Alluzience trebuie administrate de profesioniști cu experiență, de aceea recomand persoanele interesate să apeleze la clinicile DR.K, pentru că aici o să găsiți acest produs inovativ”, a explicat dr. Aseel Bakri