Echipa Centrului de Reumatologie Craiova, coordonată de dr. Cristina Criveanu – șef de lucrări la UMF Craiova, medic primar reumatolog, doctor in știinte medicale, oferă începând din această lună, consultații într-o locație nouă, situată pe Strada Împăratul Traian, nr. 18 din Craiova

0
2959

Specialiștii cu experiență în domeniul reumatologiei, cat și fiziokinetoterapeutul specializat în domeniul reeducarii neuro-motorii, reeducării posturii globale, recuperarii post-traumatice, cât și a recuperarii medicale a copiilor cu dizabilități funcționale, împletesc cunoștiințele medicale cu pasiunea muncii depuse și bucuria recuperarii și vindecarii suferințelor pacienților tratați.

Alaturi de Dr. Cristina Criveanu, echipa medicală a Centrului de Reumatologie Craiova reunește medici specialiști reumatologi:

  • Dr. Cristina Gabriela Ene – medic specialist reumatolog, Doctor în Medicină
  • Dr. Carmen Marilena Dumitru – medic specialist reumatolog
  • Dr. Larisa Șuiu – medic specialist reumatolog
  • Valentina Biscoveanu – fiziokinetoterapeut

Pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate și experiența profesională, găsiți aici personal amabil, empatic, receptiv la nevoile dumneavoastră, oferindu-vă cu promptitudine sprijinul de care aveți nevoie.
În beneficiul pacienților, a fost integrat în cadrul Centrului cel mai performant sistem de analiza si producție de susținători plantari personalizați (talonete), unic in Oltenia, care, prin acțiunea lor non-invaziva previn, amelioreaza si corecteaza multiple afecțiuni locomotorii, deformări ale piciorului, coloanei vertebrale sau realizează corecție posturală.
Procedurile de fizioterapie sunt parte integrantă a procesului de vindecare al diferitelor afecțiuni musculoscheletale, având la dispoziție aparatură modernă, de ultima generație, iar împreuna cu kinetoterapia și masajul terapeutic, crează toate premizele unei recuperări sigure și de durata.
Serviciile oferite in Centru sunt: consultații Reumatologie, Talonete personalizate, Fizioterapie, Kinetoterapie

Doctor Cristina Criveanu ne-a declarat: ”Reumatologia este o ramura a medicinei interne care se ocupa cu diagnosticarea si tratarea afectiunilor vasculo-conjunctive, autoimune precum lupusul eritematos sistemic, sclerodermia, poli/ dermatomiozita, sindromul Sjogren, poliartrită reumatoida, spondilita anchilozantă etc. Printre afecțiunile tratate intra și cele degenerative, precum artrozele periferice si spondiloza, sau cele metabolice cum este gută. Centrul de Reumatologie Craiova dispune de toate mijloacele necesare pentru diagnosticarea și tratarea pacientilor aflați în suferință, venind in sprijinul acestora cu cea mai modernă si performantă aparatură.”

În Centru se oferă consultatii de reumatologie în contract cu CAS:

  • ecografie musculoscheletală;
  • 3D Spine, singurul aparat care identifică cu maximă precizie tulburările posturale vertebrale, făcând măsurători exacte a tuturor unghiurilor, deviațiilor de la linia mediană a coloanei, identificand cu maximă precizie cauza durerii de spate. Sistemul de investigare posturală folosește tehnologia Laser IR și LiDAR, ceea ce permite efectuarea multiplelor măsurători, foarte exacte, în trei dimensiuni, printr-o singură expunere, fără iradiere.
  • Kinetoterapie, care constă într-un set de exerciții medicale ce vizează corectarea unui dezechilibru la nivel motor, adresându-se unei game largi de patologii, începând de la nou-născuți până la varstnici.
  • Proceduri de Fizioterapie, constând în laser-terapie, ultrasunet și curenți. Totodată, în cadrul centrului regăsim și terapia cu unde de șoc acustice (Shockwave therapy), o metodă revoluționară de tratament în medicina modernă pentru diverse patologii ale sistemului musculoscheletal.

Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite de Centrul de Reumatologie din Craiova vă rugăm accesați pagina centruldereumatologie.ro și deisramed.ro.

Pentru programări apelați 0787/640.555 sau 0351/173.950.