„Din ce în ce mai multe femei apelează la tehnica HIFU, cea mai bună alternativă la operațiile estetice de lifting, cu rezultate spectaculoase”, declară dr. Aseel Bakri, dermatolog Royal Care Clinic

0
1125

Ziarul Sănătatea: Spuneți-ne, ce înseamnă HIFU?

Dr. Aseel Bakri, medic dermatolog Royal Care Clinic: „HIFU este o procedură medicală anti-aging cu rol de lifting facial. Te scapă de cele mai încăpățânate riduri după prima ședință și redă fermitatea pomeților, bărbiei, gâtului sau decolteului!”

Ziarul Sănătatea: Cum funcționează?

Dr. Aseel Bakri: „High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) este cea mai bună alternativă la operațiile estetice de lifting cu rezultate spectaculoase care durează în timp, până la 4-6 luni. Rezultatele tratamentului sunt vizibile imediat după prima ședință. Este eficient atât în cazul ridurilor fine, de expresie, cât și în cazul ridurilor mai pronunțate. Principiul tratamentului este bazat pe ultrasunetele de frecvente înalte care sunt focusate adânc în țesutul subcutanat și care crează puncte de coagulare la distanțe egale. În aceste puncte fibrele de elastină se contractă, iar colagenul natural este stimulat să se producă în cantități mari. Rejuvenarea începe imediat după ședința de terapie și continuă și în săptămânile de după tratament. De asemenea, îmbunătățește aspectul porilor largi, lăsând pielea mai elastică, conferă fermitate pielii și ajută la tratamentul cicatricilor post acneice.”

Ziarul Sănătatea: „Această tehnologie reprezintă o alternativă sigură și nedureroasă la operația de lifting facial, fără anestezie, dureri sau alte complicații.”

Dr. Aseel Bakri: „Tratamentul este recomandat pentru pielea degradată din jurul ochilor, pentru ridurile perioculare, cele ale fruntii, zona nasolabială, comisurile bucale, zona gâtului, a decolteului etc. Pentru ridurile adânci sunt recomandate 4-6 ședințe, iar pentru cele fine 1-3 ședințe. Rezultatele unei ședințe HIFU se văd imediat și se mențin aproximativ 4-5 luni.”

Ziarul Sănătatea: Care sunt beneficiile tratamentului HIFU facial?

Dr. Aseel Bakri: „Rezultatele sunt vizibile imediat după procedură:
– tonifiere și fermitate a pielii, stimularea colagenului;
– tratamentul nu este dureros și nu necesită reabilitare;
– ultrasunetele sunt inofensive pentru organism;
– este indicat pentru toate tipurile de piele, în orice anotimp.

Sfaturile specialiștilor Royal Care Clinic

– Spălați-vă fața cu apă rece după tratament dacă simțiți disconfort. Este indicat să folosiți cremă hidratantă pentru față după procedură.
– Nu vă expuneți imediat fața la soare; dacă o expuneți folosiți factor de protectie 30+ sau 50+.
– În ziua tratamentului evitați sauna, băile fierbinți sau apa fierbinte pe față.

ROYAL CARE CLINIC

  • 0771703493
  • royalcareclinic2022@gmail.com
  • Craiova, Str. Nicolae Titulescu, nr. 18