Cruzime teribilă într-o localitate din Mehedinți! Un criminal eliberat din închisoare, în urmă cu un an, a turnat benzină peste o tânără și i-a dat foc

0
1128

Tânăra care s-a ales cu arsuri de gradul 2 și 3, pe 90% din suprafața corpului, a fost transportată în stare gravă la spital. Iar bărbatul este căutat acum de polițiști.
Scenele de groază s-au petrecut în comuna Dârvari, din Mehedinți. Totul ar fi plecat de la o plângere pe care fata a depus-o la poliție împotriva bărbatului, din cauza unor neînțelegeri. Cei doi ar fi avut o relație. Supărat, bărbatul a mers acasă la adolescenta, care locuia cu bunica și fratele său, a turnat peste ea o sticlă de benzină și i-a dat foc. Apoi a dispărut. Fratele fetei a stins flăcările și a sunat la 112. Adolescenta a fost dusă de urgență la Spitalul Județen din Drobeta-Turnu-Severin.

„Am transportat o tanără de 17 ani cu assuri de gradul ÎI și III pe 90% din suprafața corpului, instabilă hemodinamic și respirator. Cineva i-a dat foc cu benzină”, a declarat Doină Leuștean – medic Ambulanță
Adolescentă a fost dusă de urgentă la Spitalul Judeten din Drobeta-Turnu-Severin și ulterior transferată la un spital din Craiova.

„ Pacienta admisă în SCJUC cu transfer direct în Blocul Operator Chirurgie Plastică și Recuperatorie pentru intervenție chirurgicală de urgență, specifică patologiei pacientului ars. Paciență este protezata respirator, necesită suport vasopresor întrucât prezintă instabilitate hemodinamică marcată, este sedata în prezent, deci evaluarea statusului neuropsihic este imposibilă în acest moment.
Ulterior paciență este transferată în Clinică AȚI a SCJUC pentru continuarea terapiei intensive specifice.
Având în vedere statusul hemodinamic instabil, afectarea cailor aeriene superioare, și suprafața arsă foarte mare, prognosticul atât imediat cât și pe termen mediu este foarte rezervat. În orice moment al încercărilor actuale de resuscitare și salvare a pacienței pot apare complicații letale”, declară doctor Cristiană Geormaneanu.