Compania Magnapharm a organizat ieri un eveniment cu tematica „Expertiza în protecția solară oferită de brandul Eau Thermale Avene”

0
1273

Au fost prezentate medicilor dermatologi din Dolj de către prof.univ.dr. Simona Ianoși cele mai noi inovații în domeniu.
Pielea sensibilă are nevoie de îngrijire specială în momentul expunerii la soare, iar brandul de produse Eau Thermale Avene s-a gândit la toate aceste nevoi. Datorită complexului fotoprotector patentat, acestea au o eficacitate și o stabilitate în timp.

Produsele de protecție solară Avène cu SPF ridicat asigură un spectru de protecție foarte larg împotriva radiațiilor UVB-UVA.
TriAsorB ™, un nou filtru solar cu spectru ultra-larg care protejează împotriva razelor UV și nu numai, cu protecție împotriva acceleratorului de îmbătrânire a pielii, lumina albastră de până la 450 nm.
Această inovație permite o reducere cu 95% a deteriorării celulelor induse de radiațiile solare și contribuie astfel la lupta eficace împotriva daunelor cauzate de soare și a deteriorării vizibile a pielii.
Formula fără silicon conferă o textură subțire, foarte ușor de aplicat în straturi uniforme, în toate zonele expuse. De asemenea, ingredientele calmante și non-iritante sunt ideale pentru pielea sensibilă.

Gama de produse cu protecție solară SPF 50+ include loțiuni, emulsii, fluide, creme și spray- uri create special atât pentru adulți, cât și pentru copii. Acestea vin în ambalaje de diferite dimensiuni, cu aplicare ușoară și formule ideale chiar și pentru cele mai delicate tipuri de piele. Gama de produse cu protecție solară SPF 30 conține minimul de filtre necesare pentru a oferi protecție solară împotriva razelor nocive. Sub formă de creme, loțiuni, fluide, sprayuri sau uleiuri, acestea oferă în continuare o protecție ridicată și pot proteja pielea sensibilă împotriva arsurilor.