Aura Răduț a reușit să slăbească 28 de kg cu ajutorul nutriționistului Daniela Nicola-Nature House

0
1166

Aura Răduț a ajuns la Nature House pentru că se îngrășase foarte mult. Încercase multe diete și regimuri, dar toate fără rezultat. După ce a nascut, cel de- al doilea copil situația devenise din ce în ce mai complicată. Aura ajunsese la 100 de kilograme. Acela a fost momentul in care s-a hotărât să apeleze la un specialist. Auzise de rezultatele obținute de nutriționistul Daniela Nicola și s-a hotărât să-i deschidă ușa. După 7 luni, are mai puțin cu 28 de kilograme și este foarte fericită. La fel si nutriționistul.

„Astăzi, nu prea mai avem scuze dacă vrem să slăbim. Diete şi sfaturi de nutriţie găsim peste tot, sport putem face gratis în parc, iar exemplele de succes sunt la tot pasul. Şi totuşi, slăbirea rămâne o poveste fără sfârşit, pentru că pe cât de multe sunt informaţiile, pe atât de puternice pot fi lipsa de motivaţie, tentaţiile, stresul şi multe alte situaţii care împiedică obţinerea greutăţii optime şi implicit a sănătăţii, ” ne- a declarat Daniela Nicola.

Aura Răduț este o femeie frumoasă, distinsă și jovială. Ne împărtășește povestea ei: ” Ajunsesem de nerecunoscut după cel de- al doilea copil. Deși nu eram foarte tânără, am decis să mai nasc o fetiță pentru că soțul își dorea foarte mult. Nu s- a putut bucura foarte mult de fetiță pentru că o boală gravă i- a curmat viața. Am trecut prin momente de cumpănă. Nu știam ce să fac, încotro s- o iau! Dar într- o zi mi- am spus: Stop! Trebuie să fac ceva cu viața mea pentru binele meu și al copiilor. Auzisesm de Daniela Nicola, am batut la usa Centrului Nature House în urmă cu 7 luni și acesta este rezultatul: minus 28 de kg și o stare de bine pe care n- am mai simțit-o de ani de zile. Aura ne povestește fericită că acum poate sa îmbrace hainele dorite, că se simte mult mai bine și că are o stare fizică și psihică foarte bună. „Am avut mare noroc cu doamna Nicola. Pe lângă faptul că este un foarte bun nutriționist este și o foarte bună prietenă. Mi-a redat încrederea și m-a încurajat spunâdu-mi săptămânal că pot să slăbesc. Și așa a fost.”

Pentru mai multe informații cu privire la programul de slabit:

Nutritionist Daniela Nicola
Telefon: 0767572426
Adresa: Centru de Nutritie Nature House-bdul Carol nr. 86.