Centrul medical HITMED vine în întâmpinarea dorinței celor care vor să fie supli, sănătoși și plini de energie prin programul METABOLIC BALANCE®

0
4119

Autor articol: dr. Alice Vaduva- Medic primar endocrinolog

Avand in vedere numarul mare de pacienti care se adreseaza specialistilor Centrului medical HitMed pentru probleme de sanatate aparute secundar obezitatii, ne-am extins paleta de servicii oferite pacientilor prin implementarea programului nutritional Metabolic balance®.

 

Dr. Alice Vaduva, medic primar endocrinologie considera ca acest  plan de nutritie personalizat, bazat pe 25 de ani de cercetare academica si practica medicala, adoptat cu succes de peste 1 milion de persoane in Europa, vine în întâmpinarea dorinței celor care vor să fie supli, sănătoși și plini de energie.

 

Cu programul metabolic balance®:

  • îți adaptezi alimentația la un profil de nutriție sănătos, echilibrat
    îți reglezi greutatea corporală printr-un plan alimentar personalizat realizat pentru metabolismul tău unic
    • arăți mai bine, te simți mai bine și îți protejezi sănătatea de riscurile bolilor asociate cu supraponderalitatea.

Cu Metabolic Balance® îți poți adapta rapid alimentația la un profil de nutriție sănătos, echilibrat și realizat special pentru corpul și stilul tău de viață. În cadrul programului urmezi planul alimentar personalizat bazat pe datele tale de laborator și pe istoricul tău medical.

Planurile personalizate de alimentație Metabolic Balance® asigură o nutriție completă și echilibrată, adaptată metabolismului unic al fiecărei persoane, astfel încât tentația de revenire la vechiul stil de a mânca este redusă. Asigurându-se toți nutrienţii necesari, nu există riscurile specifice dietelor agresive.

Metabolic Balance® nu este o dietă și nu merge pe ideea de înfometare. Dietele, mai mult sau mai puțin eficace pe termen scurt, au o problemă fundamentală pe termen lung: efectul yo-yo, fenomenul de îngrășare care apare după diete. Cu Metabolic Balance®  reglarea greutății corporale se realizează sănătos, natural și fără efect de bumerang, deoarece organismul este readus la o stare de echilibru metabolic și hormonal.

In Centrul medical HitMed, recoltam  pacientilor serie de analize de laborator, ale caror rezultate, coroborate cu datele obtinute in urma analizei corporale, stau la baza elaborarii planului nutritional particularizat pentru fiecare pacient in parte, luand in considerare totodata afectiunile de care sufera persoana respectiva, precum si eventuale alergii alimentare.

Pentru planuri de nutriție personalizate contactați dr. Alice Vaduva-Medic primar endocrinolog, consilier Metabolic balance la Centrul Medical HitMed, Str. Stefan cel Mare nr.23, Craiova, tel. 0351.80.40.80, email: hitmed.programari@gmail.com.

#metabolicbalance #mergeminainte #slabimsanatos #dralicevaduvametabolicbalance
#makeawish