Cand alegi Maternitatea MaDonna Maria Craiova alegi siguranta din toate punctele de vedere, in orice situatie

0
3411

Provocarea cea mai mare pentru medicii și asistentele ce lucrează la Maternitatea MaDonna Maria Craiova este dată atât de faptul ca supravegherea în post-operator trebuie să fie precisă precum un ceas elvețian, cât și de faptul că fragilitatea emoțională a proaspetelor mămici este la cote maxime.

Personalul medical ce își desfășoara activitatea în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a fost ales cu cea mai mare grijă, în functie de abilitățile dobândite și experiența incontestabilă ce au acumulat-o de-a lungul anilor, dar și prin prezența periodica la cursuri specifice de specializare și perfecționare în domeniu.

Când alegi Maternitatea MaDonna Maria Craiova alegi siguranță din toată punctele de vedere, în orice situație.

Mamicile care au nascut in Spitalul MaDonna Maria au impartasit experienta minunata prin care au trecut, multumindu-le celor din echipa spitalului.

„Acum 3 saptamani s-a nascut la MaDonna Maria piticul nostru.  Experienta nasterii si a spitalizarii a fost una incredibil de frumoasa, nu am decat cuvinte de lauda la adresa personalului si a conditiilor.  Singurul regret este ca nu s-a nascut acolo si primul pitic .
Multumim domnului Doctor Gherghisan si intregului personal. Este minunat ceea ce faceti, sunteti numarul unu in Oltenia! (stiu asta 100% pt ca eu vin de la „concurenta” si nu exista termen de comparatie). Sa nu va schimbati niciodata.”


„Recomand maternitatea MaDonna Maria cu toata inima, datorita Doamnei Doctor Avram Loredana, care a fost exact medicul de care am avut nevoie, prin empatia si caldura cu care s-a manifestat de fiecare data, dar in mod special in ziua cand a venit pe lume minunea noastra, un adevarat profesionist. Am avut parte de o nastere naturala implinitoarea si acest lucru a fost posibil datorita doamnei doctor dar si intregului personal caruia tin sa i multumesc! Fiecare doamna/domnisoara asistenta , infirmiera au fost la superlativ, atente la nevoile mele si ale bebelinei, prezente ori de cate ori era necesar! Mediul este perfect si cu adevarat demn de a fi numit maternitate, curatenia fiind de departe punctul forte !  Un colectiv de oameni profesionisti, cu standarde ridicate, exact asa cum trebuie sa fie un spital.”

„Azi plecam acasa. Plec multumita si multumindu-va pentru aceasta experienta deosebita! Doamna doctor Avram Loredana este minunata! O echipa foarte bine organizata si care lucreaza in cooperare perfecta, igiena de nota 10 , pana la externare suntem recompensate si cu un bagaj de cunostinte foarte util in cresterea bebelusilor, iar in timpul „cazarii” m-am simtit ca la hotell.Sustin nasterea naturala. Multumesc tuturor pentru profesionalism, ajutor si pentru ca mi-ati fost alaturi! Alina si Lidia va imbratiseza.”

Pentru a face din această experiență una plăcută, memorabilă, este important ca încă din primele săptămâni de sarcină să găsești medicul potrivit care să-ți monitorizeze sarcina și care să te asiste la naștere. Pe parcursul celor nouă luni de sarcină pot interveni numeroase probleme, pe care va trebui să le poți discuta cu specialistul oricând.
Echipa Spitalului MaDonna Maria va asteapta