Asociația Ziarul Sanatatea si Corni Maghi- “ Dăruiește din Inima ta” continua campania:”Facem fapte bune cu oameni buni”. Aducem zâmbete și un strop de bucurie copiilor internați în SCJU Craiova. Toți copiii internati în secțiile de Oncopediatrie, Pediatrie 1 și Pediatrie 2 au primit jucării cu personajele lor preferate

0
1561

Continuăm campania :”Facem fapte bune cu oameni buni “. În această săptămână Asociatia Ziarul Sanatatea si Corni Maghi -Dăruiește din inima ta a ajuns cu jucării și dulciuri la copiii din secțiile de Oncopediatrie, Pediatre 1 și Pediatrie 2 din SCJU Craiova. Bucuria micuților a fost mare pentru ca toți și-au putut alege jucăriile preferate.

De ce facem asta ? Pentru ca actul de caritate este un act de bunătate, din ceea ce avem- ajutăm pe alţii. Pentru a trăi în armonie și echilibru ar trebui să ne împărţim succesul cu persoanele la care soarta s-a întors cu spatele sau care sunt neputincioși în fața bolilor.Caritatea, dorinţa de a ajuta oamenii, vine din dragostea, respectul, atât faţă de tine însăţi cât şi faţă de alte persoane. Trebuie să acceptăm diferenţele dintre noi şi în loc să ne judecăm, să încercăm să ne acceptăm şi a să ne ajutăm unii pe alţii. Caritatea conturează bogăţia spirituală a fiecăruia, supranaturalul ei constă în faptul că şi un om sărac poate să ajute pe alţii, nu este o prerogativă a oamenilor bogaţi. Continuăm sa facem aceste lucruri ori de cate ori reușim împreună cu dumneavoastră să strângem jucarii si dulciuri pentru toti copiii din spitale. Vă multumim si ne inclinam în fata dumneavoastră. Noi primim la schimb cea mai mare “lecție de sentimente”.