A apărut Meppo Calm Gel Plus- singurul produs tip gel pentru arsuri. Acesta poate fi folosit inclusiv la copii.

0
2086

Arsurile, un disconfort prin care cu toții am trecut la un moment dat.

Ziarul Sănătatea: Astăzi, împreuna cu echipa clinicii Royal Care, am discutat despre noul produs de arsuri care s-a lansat de curând pe piața farmaceutica – Meppo Calm Gel Plus.
Domnișoara dr. Aseel Bakri, ca medic dermatolog, spuneți-ne mai exact ce este este Meppo Calm Gel și ce conține?

Dr. Aseel Bakri – medic dermatolog Royal Care Clinic: „Este un gel de arsuri ce deține o formula noua și inovatoare, având ca sursa de inspirație Aloe Vera, numita de vechii egipteni “planta nemuririi”. Gelul conține ingrediente active precum Aloe Vera, propolis și vitamina E.”

Ziarul Sănătatea: Ce îl diferențiază de restul produselor de arsuri de pe piață?

Dr. Aseel Bakri – medic dermatolog Royal Care Clinic: „Il diferențiază faptul că este steril, antibacterian și calmează instant semnele și simptomele arsurilor. Acest produs a fost studiat mai mult de 20 de ani și în urma studiilor efectuate, cercetatorii au constatat ca ameliorează semnele și simptomele arsurilor de două ori mai repde decât orice alt produs de arsuri .

Ziarul Sănătatea: Ce tipuri de arsuri poate vindeca?

Dr. Aseel Bakri: „El se poate folosi în arsurile de gradul 1 și 2, de orice tip de arsuri: termice, solare, chimice”

Ziarul Sănătatea: Cine îl poate achiziționa?

Dr. Aseel Bakri: „Îl poate achiziționa oricine, este recomandat sa fie achizițonat de toată lumea pentru a trata arsurile care pot apărea in orice moment. În clinici, noi medici îl folosim in urma procedurilor cosmetice precum: epilare laser, pdl, laser vascular. Pacienții pleacă fără iritații post intervenție, practic grăbește timpul de vindecare, noi îl recomandam la pacienți să il folosească și după ce ajung acasă în urma acestor intervenții. De asemenea, este recomandat să fie folosit in urma expunerii la soare in timpul vacanțelor, deoarece împiedica dezvoltarea arsurilor, și hidratează pilea refăcând bariera cutanată.”

Ziarul Sănătatea: Meppo Calm Plus poate fi folosit și la copii?

Dr. Aseel Bakri: „Da, sigur, el poate fi folosit atât la copii cât și la sugari. Nu conține parfum și nici substanțe hipoalergene; cu alte cuvinte, mamicile îl pot folosi cu încredere. Desigur, noi recomandam sa fie achiziționat și să fie păstrat în trusa de prim-ajutor acasă, fiind soluția optima in tratarea diverselor arsuri casnice care pot aprea precum cele produse de foc, de lichide fierbinți, de aburi, etc. Actualmente se găsește atât in farmaciile online cât și în Royal Care Clinic.”