„Pentru că ne dorim să ne surprindem plăcut pacienții de fiecare dată, pentru această vară am pregătit super-promoții și discount-uri până la 50% pentru cele mai căutate servicii disponibile în centrul Royal Care Clinic”

0
1548

Royal Care Clinic vă oferă reduceri substanțiale la o serie de proceduri de înfrumusețare. Acum puteți arăta fabulos, „All Face Lift nechirurgical”, uitând de riduri și de semnele bătrâneții cu cele mai sigure și eficiente tehnici și substanțe de injectare.

Dr. Aseel Bakri- dermatolog Royal Care Clinic ne vorbește despre efectele dermatologiei estetice:
„Estetica include arta frumosului, dar după cum știm, frumusețea este relativă. Cu siguranță o piele sănătoasă este o piele frumoasă. Dar câteodată, mici îmbunătățiri pot crește încrederea în sine. Nu este prea devreme sau prea târziu să ceri un sfat, iar specialiștii noștri te vor ajuta să alegi ceea ce ți se potrivește. De cele mai multe ori, cele mai armonioase și durabile rezultate se obțin printr-o combinație a diferite proceduri.

Superficial, prin microdermabraziune, se obține o ”curățare” profesională.
Peelingul poate fi folosit ca și adjuvant în tratamentul acneei, sau, mai profund, pentru regenerarea pielii, atenuarea ridurilor fine și a petelor pigmentare. Prin mezoterapie putem ajuta stratul mijlociu al pielii (dermul) să își recapete calitățile, fie prin microneedling, fie prin injectare în puncte separate. Pentru prevenirea sau ”tratarea” ridurilor de expresie se folosește toxina botulinică, aceasta blocând contracția musculară. Refacerea volumului în diferite zone (inclusiv buze) și respectiv ”umplerea” ridurilor se realizează prin injectare de acid hialuronic (filler).

Noi venim acum la sfârsitul verii cu super oferte la tot ce am enumerat puțin mai devreme. Îi așteptăm pe toți care aleg să arate bine indiferent de anotimp sau vârstă să profite de cele mai bune oferte în clinica noastră. Vor beneficia de reduceri substanțiale la o serie de proceduri de întinerire și înfrumusețare. Puteți intra și pe site-ul clinicii Royal Care pentru a primi mai multe informații.”