Spitalul Maternitate „MaDonna Maria” susține și încurajează activitățile sportive și pe cele în aer liber pentru copii. Militează pentru o copilărie frumoasă, trăită afară, în aer liber, prin joc și mișcare.

0
1680

„Copiii au nevoie de toata susținerea noastră, viitorul nostru al tuturor fiind in mâinile lor. Consideram ca doar împreună vom reuși sa descoperim urmatorul Numarul 1 Mondial in tenis. Evenimentul “MaDonna Maria, Trophy- Editia a 4-a” se adresează juniorilor: fete si băieți. Părinții au spus ca e cel mai mare turneu la care participă copiii, atat pentru premii cat si pentru faptul ca s-au inscris campionii nationali de la categoriile lor de vârsta si foarte mulți copii buni. A fost o competiție in adevaratul sens al cuvântului.

„Asemenea bucurie iti face inima să-ti tresalte”, ne-a declarat Alexandra Preda Șurtea – managerul Spitalului Maternitate MaDonna Maria. Pentru acest fapt, considerăm că trebuie să-i susținem in toate activitățile sportive astfel încât să se poată dezvolta frumos, armonios, sa cunoasca importanta unui efort depus dar si a împlinirilor ce urmează dupa acest efort.
De la primul serviciu până la punctul final, acest turneu a fost plin de momente electrizante, lovituri spectaculoase și amintiri de neuitat. “Am fost martorii unora dintre cei mai talentați jucători care și-au etalat abilitățile și și-au depășit limitele pe teren. Felicitări lor: sportivi, parinți și antrenori!! Dăruirea, munca grea și determinarea, au dat roade și merită cu adevărat toate premiile și aprecierile noastre.
Mulțumim tuturor celor care au făcut din acest turneu un succes. Mulțumim sponsorului nostru minunat- Maternitatea „𝐌𝐚𝐃𝐨𝐧𝐧𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚” pentru susținerea performanței celor mici! Pentru angajamentul față de sport, promovarea mișcării în aer liber și pentru al 4-lea an consecutiv în care ați adus atât de multă bucurie!

Urăm succes tuturor în drumul frumos și plin de provocări, către marea performanță!