Spitalul Orășenesc Segarcea efectuează servicii de investigații CT, în sistem ambulatoriu, gratuit pentru pacienții asigurați, cu bilet de trimitere de la medicul specialist începând de luni, 9 ianuarie.

0
2356


Programul de lucru este de luni pana vineri, între orele 08-14.
Medicul care efectuează serviciile de investigații CT este dr. Saninoiu Carmen- medic primar. Programarile se pot face la numărul de telefon 0251 210 423 sau la sediul spitalului din Segarcea, strada Unirii, nr. 50, în intervalul 08-14.

Proiectul de dotare al Ambulatoriului Spitalui Orășenesc Segarcea a fost realizat cu fonduri europene. Aparatul CT din dotare este un Philips Access CT cu 32 Secțiuni. Managerul Spitalului Orășenesc Segarcea- dr Oprițoiu Ioana, medic pediatru, ne-a declarat: „Spitalul orășenesc din Segarcea are 112 paturi. Spitalul a fost construit in anul 1976 și avea nevoie de aceste lucrări. Proiectul CNI a vizat consolidarea spitalului, reabilitarea și extinderea acestuia, principalele lucrări efectuate fiind:
· reabilitarea corpului ambulatoriu (afectat de incendiu în luna ianuarie 2015);
· reabilitarea și extinderea corpului pediatrie;
· modernizarea corpului bloc alimentar și spălătorie;
· reabilitarea și extinderea corpului spitalului.

La finalizarea lucrărilor, spitalul respectă toate normele sanitare și cerințele de securitate specifice. Mai mult decât atât, ulterior intervenției CNI, spitalul va beneficia de un număr de 122 paturi, precum și de mobilier și de dotări specifice.
Toată aparatura și mobilierul din ambulatoriu sunt noi. Aici vom avea: pediatrie cu 25 de paturi, ginecologie, urologie, ortopedie, cardiologir, orl și medicină internă, pacienții beneficiază de servicii de calitate, dotări și o clădire care strălucește.

Spitalul Orasenesc Segarcea are 112 paturi: secție boli interne, secție pediatrie, compartimente chirugie, ortopedie, ginecologie si neonatologie. Ambulatorul are medicina interna, pediatrie, chirurgie, ortopedie, oftalmologie, obstetrica-ginecologie, cardiologie, neurologie, urologie, ORL, BFKT, dermatologie, planificare familiala.