Spitalul MaDonna Maria, cel mai sigur loc unde poti sa-ti aduci pe lume copilul, locul in care toate masurile de preventie sunt la cotele cele mai inalte!

0
3456
Spitalul MaDonna Maria Craiova, singurul Spital Privat de Obstetrică-Ginecologie din sud-vestul țării, acreditat și clasificat de Ministerul Sănătății și ANMCS la cele mai înalte standarde, a montat la intrarea in spital o poarta tip Stargate dezinfectanta.
Tunelul cu ultraviolete inglobeaza atat un sistem pulverizator de substante dezinfectante, cat si un covor special antibacterian incorporat. Noul sistem este prevazut de asemenea si cu senzori de miscare, astfel fiecare persoană, va fi complet dezinfectată și sterilizată inainte de a intra in spital. In plus, atunci cand senzorul de miscare detecteaza prezenta unei persoane, are loc si termometrizarea automata a acesteia.
Sistemul dezinfectant unic are tripla actiune. Agentul folosit este pulverizat pe haine, pe maini, pe corp, iar talpile incaltamintei sunt curatate de un covor special imbibat. In sistem actioneaza si o raza de ultraviolete care omoara instantaneu bacteriile si virusii.
Spitalul MaDonna Marua respecta de asemenea un plan bine stabilit de masuri de protectie, dezinfectie si sterilizare:
  • În cadrul Spitalului MaDonna Maria restricția accesului pentru vizitatori continuă pe toata perioada stării de urgență.
  • În conformitate cu Planul de Măsuri nr. 3656 emis de Ministerul Sănătății pentru pregătirea spitalelor, în contextul pandemiei Coronavirus Covid-19, întreg personalul nostru medical și auxiliar are la dispoziție toate materialele necesare de protecție. Ne protejam pe noi, astfel protejându-vă și pe dvs!
  • Spitalul MaDonna Maria este singura instituție medicală din sud-vestul țării ce a pus în aplicare încă de la momentul inaugurarii, din anul 2011, serviciul de sterilizare a aerului cu ultraviolete si ventilare fortata. Această tehnica este acum folosită și în China pentru distrugerea oricăror potențiale urme ale noului Coronavirus în toate spațiile închise cum ar fi: încăperi, ascensoare, autobuze, etc.  Aceasta s-a dovedit a fi cea mai nouă, eficientă, HI_TECH și ultrarapidă metodă folosită ce oferă un maxim de siguranță atât pacientelor ce ni se adresează, cât și cadrelor noastre medicale. Folosim acest sistem de sterilizare a aerului și suprafețelor în toate încăperile, cum ar fi: sala de operație, sala de nașteri, salon terapie intensivă neonatologie, saloane terapie instensivă adulți, dar și cabinete de consultații, recepție, etc.
  • Suplimentar, am decis montarea unor sterilizatoare speciale tot cu ultraviolete ce pot steriliza orice tip de documente, suprafete, hartii, dar si bani.
  • Încă de pe data de 09.03.2020, toate pacientele noastre beneficiază de un triaj epidemiologic temeinic, urmând îndeaproape toate normele impuse de Ministerul Sănătății și de DSP.
  • Punem la dispoziție toate mijloacele de protecție și monitorizare prin materialele sanitare de unică folosință pentru pacienți, geluri dezinfectante pe bază de alcool, etc. De altfel, toți pacienții sunt termometrizați în zona de triaj și completează declarația pe proprie răspundere agreată de Direcția de Sănătate Publică și Ministerul Sănătății.
Tot ce facem, facem pentru siguranța dv. și a micuților dvs.!
Cei mai buni specialiști din domeniul medical vă așteaptă în cel mai steril și sigur mediu, la Maternitatea MaDonna Maria Craiova! La noi, toate normele de prevenție și sterilizare sunt implementate și mereu îmbunătățite.