“Solidaritate pentru sanatate!” Ziarul Sanatatea alaturi de cei care au nevoie de ajutor in aceste zile cu precadere de alimente cu sprijinul Sphera Franchise Group S.A.

0
1697

“Solidaritate pentru sanatate!” Ziarul Sanatatea alaturi de cei care au nevoie de ajutor in aceste zile cu precadere de alimente cu sprijinul Sphera Franchise Group S.A., holdingul ce reunește sub umbrela sa companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell în România. Astazi, la Craiova, reprezentantii restaurantulul Pizza Hut au donat o cantitate considerabila de alimente, toata marfa ramasa pe stoc in urma inchiderii restaurantului din cauza situatiei delicate prin care Romania trece! Produsele au ajuns la Centrul de Urgenta pentru persoane fara adapost “Sfantul Vasile“, administrat de Asociatia Vasiliada! Parintele -diacon Sorin Pirvanescu, coordonatorul acestui centru, s-a bucurat nespus atunci cand a aflat ca alimentele vor ajunge-n Centru!

„Vă mulțumim foarte mult pentru donație! Avem foarte mare nevoie de alimente în cadrul centrului, mai ales în această perioadă. Pentru precauție, am luat măsura de a închide centrul şi de a nu mai lăsa niciun beneficiar sa intre sau sa iasa din centru, având în vedere această perioadă cu risc de imbolnavire. Centrul nostru este un centru rezidențial care oferă trei mese calde pe zi, haine curate și produse de igienă, iar toate costurile sunt suportate de Asociația Vasiliada împreună cu partenerii sai. Acest program se desfășoară de la 1 Mai 2009, atunci când a fost deschis centrul, și încercăm ca prin programele noastre de inserție socială să găsim pentru fiecare beneficiar o rază de speranță si sa-i ajutam să aibă o viață independentă. În această perioadă, vom face tot posibilul ca sa nu fi nevoit să plece și să respecte programul. Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi!”, spune Parintele-diacon Sorin Pirvanescu, coordonatorul centrului

Alina Ciuca, reprezentanta restaurantului Pizza Hut, impreuna cu angajatii, au declarat pentru Ziarul Sanatatea ca produsele folosite in restaurant sunt de foarte buna calitate:
Bacon afumat -7,495 kg
Bacon feliat -2,1 kg
Brânza mozzarella -150 kg
Roșii -15 kg
Portocale -9 kg
Lămâi -20 kg
Grefuit -10 kg
Prăjitura brownies -15 buc

„Noi nu mai aveam ce sa facem cu produsele, am inchis! Angajatii pleaca in somaj tehnic! Am hotarat sa donam marfa ramasa pe stoc! Sper sa trecem cu bine peste aceasta situatie! Multumim echipei dumneavoastra pentru sprijin!“, a declarat Alina Ciuca -Pizza Hut Craiova

Ziarul Sanatatea multumeste echipei Sphera Franchise Group S.A. pentru solidaritatea de care a dat dovadă in aceasta perioada!