Se împlinesc 9 ani de activitate pentru Maternitatea Madonna Maria

0
5035

Ce ne spuneti acum la implinirea celor 9 ani de activitate a primei maternitati private din Oltenia, MadonaMaria?

Alexandra Preda, manager general: Spitalul MaDonna Maria Craiova, singurul spital privat de obstetrica-ginecologie din Sud- Vestul tarii acreditat si clasificat de Ministerul Sanatatii si ANMCS cu cel mai inalt grad de incredere in Romania, acum, la implinirea a noua ani de cand am deschis portile primei maternitati private din Oltenia inseamna : Siguranta, Succes si Reusita. Maternitatea MadonaMaria este copilul nostru, de care avem mare grija,pe care-l iubim, in care investim necontenit si ne dorim sa ajunga mare. In fiecare an am investit in aparatura de ultima generatie, indreptandu-ne mereu spre partea de inovatie. Printre investitiile noastre majore in infrastructura, renovare, redecorare, aparatura medicala de top si supraspecializarile personalului medical amintim primul echograf 5D din Oltenia care si acum se dovedeste ca este cel mai bine cotat la nivel mondial. Anul acesta am decis sa continuam investitiile in sectia de neonatologie si terapie intensiva . Am achizitionat varful de gama in ingrijirea neonatala, un incubator Baby Leo de la firma Draeger, lider mondial in ingrijirea de terapie intensiva.

ste singurul incubator din lume , prelungirea uterului matern, care imita mediul uterin in proportie de peste 95%. Ne dezvoltam serviciile, dar nu renuntam la obstetrica ginecologie, pentru ca asta stim sa facem cel mai bine. Anul 2020 a fost pentru noi, an de foc, a fost anul in care ne-am dat „doctoratul”. In situatii de criza se vede cine poate sa reziste si sa faca fata presiunilor: atat psihice cat si mediatice dar si ale mamicilor care din pacate, anul acesta au nascut fara sa aiba alaturi familia, din cauza restrictiilor impuse in mediul spitalicesc. Noi, echipa le-am fost alaturi, le-am oferit confort psihologic, si-au putut suna medicii la orice ora, ca intotdeauna pe parcursul sarcinii. Ne confruntam din ce in ce mai mult cu nasteri premature, efectul fiind posibil si datorita stresului general. Pastram un mediu sigur prin implementarea corecta a tururor masurilor si normelor igienico-sanitare. Ne testam personalul extrem de des pentru a le oferi siguranta mamicilor. Totodata si pacientele noastre sunt testate negresit la internare.

 

Care este mesajul managerului general, Alexandra Preda?

A.P: Miilor de copii nascuti aici cat si mamicilor si famililor lor le urez sa fie sanatosi,sa se bucure de viata pentru ca facem parte acum din comunitatea MaDonna Maria.
Echipei noastre ii doresc sa ramana la fel de unita, sa avem incredere unii-n altii, si sa punem in fiecare an cate o caramida pentru a consolida spitalul nostru. Va felicit pe toti pentru ca iata, dupa acest an, realizam ca suntem mai puternici decat oricand! Pentru cei 99 de ani ce urmeaza sa vina imi doresc sa reusim sa pastram standardul ridicat, sa ne mentinem rezultatele de exceptie, pentru ca in spital n-am avut niciodata infectii nosocomiale,rata de transfer a fost sub 0,08%, am rezolvat cazuri dintre cele mai dificile si am fost alaturi de mamici in momentele magice. Cu emotie imi amintesc data de 15 noiembrie 2011 cand am deschis usile maternitatii si parca nu-mi vine sa cred ca au trecut 9 ani ! La multi ani, Maternitatea MaDonna Maria, de 9 ani parte din viata noastra, a tuturor!

A trecut 9 ani de cand si-a deschis portiile prima maternitate privata din Oltenia, Maternitatea MaDonna Maria. La aceasta aniversare, echipa Ziarului Sanatatea ureaza intregului colectiv sa aiba parte de multa sanatate, iar mamelor si copiilor nascuti in aceasta maternitate sa fie sanatosi si fericiti!