Radu Dutescu tanarul care construieste porti de dezinfectare si le doneaza spitalelor din Craiova a facut astazi un alt gest demn de tot respectul. A construit si montat o poarta pentru personalul ISU care se afla la datorie in Spitalul de Boli Infectioase din Craiova

0
2094

Autor articol: Alina Trană

Radu-Alexandru Duțescu tanarul care construieste din bani proprii sau din donatiie facute de prieteni sau colegi sai studenti ai Universitatii din Craiova, porti de dezinfectare pe care le doneaza spitalelor din Craiova a donat astazi inca o poarta.  Aceeasta a fost montata in curtea spitaluluil ”Spitalul Clinic de BI şi PNF „Victor Babeş“ Craiova “ si va fi folosita de personalul ISU aflat in linia intai in incinta spitalului de Boli Infectioase! Radu a fost insotit de tatal sau care-l ajuta la confectionarea si montarea portilor.

Poarta a fost confectionata de data aceasta din materialele cumparate de bunul sau prieten Ahmed Bacriz student la UMF Craiova. Radu nu se opreste aici! Va construi porti si pentru scolile din Dolj. Va fi ajutat de colegii lui studenti ai facultatilor de Litere, Horticultura si OSPEC care-au demarat astazi proiectul SEVA de strangere de fonduri pentru cumpararea materialelor aferente construirii portilor de dezinfectare ce vor fi montate la intrarea-n scoli pentru elevi si cadre didactice. Bravo,Radu!