Pentru prima dată în Craiova, Royal Care Clinic introduce bioremodelarea dermică cu Profhilo – un nou tratament de rejuvenare

0
2859

Ziarul Sănătatea: Doamna doctor Bakri, spuneți-ne, ce este Profhilo?

Dr. Aseel Bakri- medic dermatolog Royal Care Clinic: Profhilo este un tip de acid hialuronic complet diferit de cel cu care suntem obișnuiti. Profhilo poate fi folosit pentru a remodela mâinile, gâtul, fața, decolteul. El este folosit pentru a reîmprospăta mai degrabă decât pentru a volumiza. Este cel mai laudat acid hialuronic si a castigat premiul pentru cel mai inovator tratament la Premiile Estetice din Marea Britanie (echivalentul “Oscarurilor” din industria estetica). Profhilo este un acid hialuronic biotehnologic cu cel mai înalt grad de puritate, fără aditivi, creat și produs în Italia care neutralizează laxitatea pielii și remodelează ţesutul. Profhilo este un remodelant bio care are la bază o tehnologie cu complecși hibrizi stabili de acid hialuronic care permite obținerea unor concentrații de acid hialuronic de neimaginat până astăzi: 64 mg de acid hialuronic în 2 ml din care 32 mg cu greutate moleculară mare.

Ziarul Sănătatea: La ce este folosit Profhilo?

Dr. Aseel Bakri – medic dermatolog Royal Care Clinic: Atunci când nu dorești să schimbi nimic în felul în care arăți, dar îți dorești un ten cu aspect întinerit și revitalizat, Profhilo tratează eficient: laxitatea cutanată a mandibulei (zona malară și sub-malară); combate îmbătrânirea generală a feței, a gâtului, a decolteului sau a mâinilor, printr-o remodelare bio a țesuturilor. Profhilo NU este un filler. Scopul său nu este de a umple ridurile, ci:

  • hidratează
  • hrănește
  • conferă luminozitate și compactitate
  • oferă un ușor efect tensor.

Profhilo este un antiaging complet: redensifică pielea cu un ușor efect de lifting și de ridicare, fără excesul de volum tipic al fillerelor cross-linkate.

Ziarul Sănătatea: Care sunt beneficiile Profhilo?

Dr. Aseel Bakri : În mod normal, injecțiile cu acid hialuronic ajută fie la hidratare (refacerea și creșterea calității pielii). fie la volumizare (umplu ridurile și înlocuiesc volumul facial pierdut). Studiile clinice efectuate au demonstrat că Profhilo stimulează sinteza colagenului de tip I, III, IV, VII, stimulează sinteza elastinei, menține și favorizează vitalitatea normală a fibroblastelor, a keratonicitelor, reprezentă marea majoritate a celulelor epidermice și contribuie la reînnoirea sa și a adipocitelor, favorizează remodelarea matricei extracelulare, care oferă elasticitate și suport. Acesta are o rezistență mai mare la hialuronidaza care degradează acidul hialuronic și care, prin stresul oxidativ, tinde să-și mărească activitatea de îmbătrânire a pielii. Acest lucru permite produsului să aibă o durată mai mare, deși nu are în compoziția sa substanțe chimice cross-linkante. Pe scurt, Profhilo stimulează pielea să producă singură acid hialuronic cu un efect de cascadă asupra producției de colagen și elastină, fiind un adevărat ”integrator al metabolismului celular”.

Ziarul Sănătatea: Câte ședințe sunt necesare?

Dr.Aseel Bakri: Protocolul complet standard al Profhilo prevede 3 ședințe la o lună cu o tehnică nouă, cu numai 5 injecții pe fiecare jumătate de față. Dacă ai sub 45 de ani și o bună elasticitate a pielii, ar trebui să fie suficiente 2 ședințe. Obiectivul Profhilo și al tehnicii BAP este o piele compactă și o luminozitate vizibilă, un efect de redensificare și lifting, piele hidratată, aspect relaxat, pori micșorați, cu aproape zero durere și foarte puține hematoame. Cu rezultate care durează în timp și foarte puține efecte secundare, deoarece este natural. Rezultatul final se va vedea la 10 zile de la injectare. Recomandăm repetarea acestui ciclu de 2 ori/ an. Această frecvență se modifică în funcție de nivelul de îmbătrânire al fiecărui pacient.

Ziarul Sănătatea: Există contraindicații și efecte colaterale?

Dr. Aseel Bakri: Tratamentul nu prezintă contraindicații. Singurele efecte colaterale, deși rare, sunt hematoamele care pot apărea în momentul injectării. Pentru a reduce posibilitatea de apariție a vânătăilor sau riscul de sângerare în zonele tratate, trebuie evitată înainte de injectare folosirea medicamentelor care acționează ca diluanți ai sângelui, precum vitamina C, E, gingko biloba, aspirina sau ibuprofenul, anticoagulante și antiinflamatoarele nesteroidiene. Aspirina și produsele care conțin acid acetilsalicilic trebuie oprite cu 7 – 10 zile înainte de injectare, iar ibuprofenul cu cel puțin 2 zile înainte.

Ziarul Sănătatea: Recomandați Profhilo?

Dr.Aseel Bakri- Royal Care Clinic: Da, cu multă încredere! Graţie compoziţiei sale, Profhilo este noul aliat împotriva îmbătrânirii, o abordare inovatoare de întinerire ce hrănește celulele dermice și restabilește fermitatea pielii, ţintind direct laxitatea.