Marina Clinique Beauty va ofera servicii de infrumusetare realizate cu tehnologii de ultima generatie pentru stimularea mult mai intensa si rapida a pielii

0
2221

Marina Clinique Beauty este o afacere de familie. Paula Cojocaru ne-a declarat ca si-a dorit foarte mult sa aiba un salon de infrumusetare atat ea cat si fiica ei.

„Ne-am dorit sa aducem aparatura performanta si am achizitionat un aparat LPG made in France. Este un brand in industria de infrumusetare. Acest aparat a fost primul dispozitiv din lume pentru ca foloseste solutii dovedite stintific pentru reducerea celulitei si stimularea mult mai intensa mai rapida a pielii. Acesta elimina grasimea rezistenta si localizata. Noul tau stil de viata sanatos!

A.T.: Este necesara o pregatire inainte de sedinta de LPG?

Paula Cojocaru: Exista un costum special, care imbraca intreg corpul, recomandat din mai multe motive: igiena, intimitate, usureaza miscarile rolelor, se pot trasa pe costum directiile de executare a manevrelor. Noi la Marina Clinique Beauty indicam ca acest costum sa fie achizitionat la inceputul tratamentului.

A.T.: Exista mai multe programe?
Paula Cojocaru: Aparatul are programe diferite in functie de diagnosticul stabilit pentru fiecare persoana. Fiecarui pacient ii este recomandat un tratament personalizat in functie de problemele pe care le are. In primul rand se face un diagnostic corect al problemelor fiecarei zone in parte, dupa care se alege programul corespunzator. De exemplu, la nivelul feselor putem opta pentru un program anticelulitic, la nivelul abdomenului putem opta pentru tonifiere, iar la nivelul coapselor pentru conturare.

A.T.: Cat dureaza sedinta?

Paula Cojocaru: O sedinta dureaza 35 minute. Daca exista o singura zona problema, ne putem limita si la 15 minute.

 

A.T.: Cand apar primele rezultate?
P.C.: Dupa cateva sedinte, in medie 7-10, dar acest lucru variaza de la persoana la persoana, in functie de vechimea si gradul celulitei, retentia de apa de la nivelul tesuturilor. La unele persoane, efectul este vizibil chiar dupa 2-4 sedinte, iar la altele, dupa 8 sau chiar 10 sedinte. Masuratorile se repeta la fiecare 5-10 sedinte sau cand consideram necesar.


A.T.: De cate sedinte e nevoie pentru a scapa de celulita?
P.C.: Sunt recomandate intre 10 si 20 de sedinte, efectuate cu un ritm de 2-3/saptamana.
In unele cazuri pot fi necesare mai putine sedinte, 10-15, iar in cazul unei celulite vechi, cu fibroza pot fi necesare mai mult de 20 de sedinte.


A.T.: Dupa tratament este nevoie de intretinere?
P.C.: Pentru mentinerea rezultatelor este nevoie de un tratament de intretinere, cu 1 sedinta pe saptamana.


A.T.: Scapam definitiv de celulita?
P.C.: In urma unei cure de atac cu numarul de sedinte necesare, scapam de efectele vizibile, la nivelul pielii, insa in tesutul subcutanat procesul patologic continua, de aceea avem nevoie de un tratament de intretinere. De aceea, tratarea celulitei trebuie privita similar cu ingrijirea parului sau a tenului, un lucru pe care trebuie sa il facem regulat. Iar pe langa toate tehnicile anticelulitice, mai este nevoie de pastrarea unui stil de viata sanatos, cu dieta echilibrata si exerctiu fizic.


A.T.:  Care sunt avantajele acestei metode?
P.C.: Este o metoda neinvaziva, nedureroasa, eficienta, care actioneaza in profunzime, chiar la locul de formare a celulitei. Desi sunt foarte necesare, dieta si exercitiile fizice esueaza in tratamentul celulitei si, de asemenea sunt unele zone problema ale corpului, cu depozite localizate de grasime, care sunt greu abordabile prin exercitii fizice. De multe ori tinem o dieta si slabim de unde nu vrem, de exemplu la fata sau doar in partea superioara a organismului. Tehnica LPG ne ajuta sa slabim in cm tocmai in zonele problema.
La Marina Clinique Beauty va putem oferi tratamente cosmetice cu produse de foarte buna calitate. Noi realizam tratamentele numai cu produse Acadamie. Tratament Flash, Premium si Specific. Avem o echipa de fete tinere, pregatita special pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune tratamente de slabit, de hranirea si curatirea pielii si de detoxifiere a organismului.