„Încrederea în sine este o condiție esențială pentru sănătatea și reușita noastră în viață. La centrul Miso Medical noi ne ajutăm pacienții să aibă încredere-n ei“, declară chirurgul Vlad Pârvănescu

0
2289

Dr. Vlad Parvanescu -Chirurgie plastica: In ceea ce priveste partra de beauty, procedurile efectuate in cadrul Centrului Miso Medical vizeaza orice fel de problema legata de estetica faciala.
Pentru ca ne place ceea ce facem putem realiza:
Volumizare și conturare buze;
Tratament cearcăne;
Volumizare pomeți;
Tratament riduri cu Botox;
Conturare bărbie;
Terapia PRP (terapia vampir);
Mezoterapie;
Pentru definirea conturului sau corecția micilor asimetrii de la nivelul buzelor, tratamentul cu acid hialuronic este soluția ideală. În plus, volumizarea buzelor și redefinirea conturului vor crea un efect de ușoară estompare a ridurilor din jurul buzelor. În funcție de fizionomie, medicul îți recomanda cea mai bună soluție pentru a te bucura de rezultatul dorit.
Procedura este una minim invazivă iar efectele sunt vizibile imediat: mai mult volum, un contur mai bine definit, un plus de hidratare și de senzualitate. Conform producătorului remanența poate dura până la 12 luni, în funcție de organismul pacientului, dar și de stilul de viață al acestuia.


Cum putem scapa de cearcane?

Cearcănele pot apărea ca urmare a resorbției grăsimii din jurul ochilor, nesomnului, fumatului excesiv, fluctuației de greutate, a expunerii excesive la soare sau din cauza unor boli cronice.
În primul rând trebuie să adoptăm o dietă sănătoasă, fără tutun, cafea, sare și zahăr în exces. Foarte importante sunt hidratarea (minim 2 litri de apă/zi) și odihna suficientă (minim 8 ore/noapte).
O procedură sigură și cu efect imediat prin care putem scăpa de cearcăne este injectarea acidului hialuronic. Este o procedură minim invazivă, non chirurgicală, care constă în injectarea cu acid hialuronic în zonele afectate, pentru a umple zonele adâncite de sub ochi și totodată oferă și o ușoară depigmentare a zonei.


Cum putem volumiza pometii?


Pomeții sunt un element important al frumuseții faciale, iar obrajii bine definiți creează echilibru și îmbunătățesc aspectul și profilul feței, accentuează forma în V a feței, specifică tinereții. Din păcate, înaintarea în vârsta înlătură inevitabil volumul feței, iar obrajii încep să se aplatizeze.
Dezvoltarea tehnologiilor estetice a făcut posibilă restaurarea pomeților, iar injecțiile cu acid hialuronic pot atinge rezultate remarcabile: îndepărtează oboseala de pe față, restabilesc conturul natural al pomeților, oferă o ridicare subtilă a acestora. Umplerea pomeților va atenua și pliul nazolabial (cuta care începe sub nas și se termina la colțul gurii, creată ca efect al zâmbetului), fapt ce va întineri aspectul întregii fețe.
Ridicarea și mărirea pomeților prin injectarea cu acid hialuronic este o procedură non-chirurgicală, minim invazivă și care nu necesită recuperare; rezultatul este reliefarea conturului lor și armonizarea cu întreaga fata.
Multe femei isi doresc sa nu aiba riduri .Cum le puteti ajuta?
Stările emoționale prin care trecem – râsul, încruntarea, plânsul – lasă riduri de expresie evidente la nivelul feței. Cutele ce apar între sprâncene sunt de fapt un rezultat al mișcării continue a mușchilor feței.
Produsul este un miorelaxant cu acțiune periferică. Acesta acționează prin blocarea impulsurilor nervoase direcţionate către toți mușchii în care a fost injectat. Previne contracția mușchilor, conducând la o relaxare temporară și reversibilă.
Produsul folosit de noi in cadrul Centrului Miso Medical amelioreaza severitatea ridurilor dintre sprâncene si are loc, în general, în decurs de o săptămână după tratament, efectul maxim fiind observat după 5 – 6 săptămâni de la injectare. Efectul tratamentului a fost demonstrat până la 4 luni după injectare.


Reporter:Domnule doctor spuneti-ne cate ceva si despre chirurgia estetica?

dr. Vlad Parvanescu: Chirurgia estetica este o ramura a chirurgiei plastice care are ca scop ameliorarea aspectului estetic al corpului omenesc, aceasta insemnand fie corectarea unor deficiente morfologice constitutionale sau dobandite, fie indepartarea semnelor de imbatranire. Pacientii care se adreseaza chirurgiei estetice sunt persoane sanatoase, care doresc o imbunatatire a calitatii vietii personale sau socio-profesionale.
Oamenii cu o buna imagine personala sunt mai eficienti in activitatea lor, sunt mai siguri pe ei si interactioneaza pozitiv cu ceilalti. Multi oameni au functii in care felul cum arata este important, chiar daca nu sunt persoane publice. Oamenii sunt judecati, cel putin intr-un anumit grad, dupa felul cum arata. O infatisare tanara si placuta pe langa faptul ca iti reda increderea in sine poate fi si un mijloc de a ramane competitiv.
Increderea in sine este o conditie esentiala pentru sanatatea si reusita noastra in viata!

Informatii contact:

Adresa: Intrare din, BLVD.CAROL I, Strada Vasile Conta NR.9, Craiova 200692

Tel:  0724 811 811