În ultimii 9 ani multe persoane publice și vedete din România au ales să-și monitorizeze sarcina în Maternitatea MaDonna Maria din Craiova. O astfel de alegere a facut zilele trecute și fotomodelul recunoscut international, Claudia Neghină

0
2094

Pentru că a crescut în ultimii ani numărul gravidelor care optează din ce în ce mai mult pentru nașterea în mediul privat si pentru ca in urma cu 9 ani s-a deschis primul spital privat de profil din Oltenia – Maternitatea MaDonna Maria, din Craiova, spital care are o reputatie foarte buna la nivel national, din ce in ce mai multe femei opteaza sa-si monitorizeze sarcina aici si sa-si vada bebelusul cu ajutorul ecografului 5D. Asa s-a intamplat si cu frumosul model de talie internationala, Claudia Neghina.

„Am venit de la Bucuresti s-o vad foarte clar pe bebelina Sofia. Am auzit numai lucruri bune despre aceasta maternitate, am prietene care au nascut aici si asa am decis sa ajung la Madonna Maria. Am fost foarte emotionata cand medicii spitalulul Madonna Maria, doamna doctor Surtea si domnul doctor Gherghisan mi-au aratat-o pe cea mica. Statea intr-o pozitie de yoga ,asta pentru ca eu fac mult sport si chiar si yoga”, ne-a declarat Claudia.

Spitalul Madonna Maria locul unde poti naste in siguranta!

De altfel, este important de știut că acesta a primit acreditarea de la ANMCS (Autoritatea Națională a Managementului Calității în Sănătate – organizație guvernamentală a Ministerului Sănătății) cu punctaj maxim, adică grad II, cel mai înalt grad de încredere pentru pacienți, oferit până în prezent spitalelor bine pregătite din România.

În cadrul secției de Neonatologie, medici cu experiență, au grijă de bebelușii născuți la termen, dar și cei care vin pe lume mult mai devreme.
O altă temere a viitoarelor mămici este generată de sarcina cu risc ridicat. În cazul acestor paciente, pot apărea numeroase complicații care pot afecta fătul și chiar starea de sănătate a mamei. Din fericire, la Spitalul MaDonna Maria sunt medici care, din grija față de paciente și respectul pentru meseria aleasă, sunt supraspecializați în Medicină Materno-Fetală.

Folosindu-se de cunoștințele pe care le au și de aparatura medicală ultraperformantă existentă în cadrul maternității, aceștia pot face evaluări de medicină materno-fetală complexe și de mare acuratețe. Singurul ecograf 5D din Oltenia se găsește aici, la Spitalul MaDonna Maria Craiova.

Astfel, pentru secția de Terapie Intensivă – Neonatologie, pe lângă incubatoarele deja existente, a fost achiziționat recent un incubator hibrid, clasificat la nivel mondial drept „cel mai bun mediu posibil după pântecul mamei”. Acesta realizează o termoreglare optimă a nou-născuților într-un mediu de îngrijire deschis, închis și în timpul transportului. Datorită combinației dintre cele trei surse de căldură, acest dispozitiv îi protejează pe micuții pacienți pentru ca aceștia să poată crește în siguranță. Totodată, incubatorul-hibrid este orientat și în sprijinul îngrijirii axate pe familie. O funcție de stimulare audio integrată în condiții de siguranță oferă posibilitatea de a reda în interiorul incubatorului sunetele bătăilor inimii mamei sau vocea acesteia, pentru a calma și stabiliza nou-născutul.

De altfel, echipa medicală are grijă și ca mamele să se acomodeze cât mai bine cu noile responsabilități. Iar ce este și mai important, este că, în cadrul Spitalului Madonna Maria, proaspetele mămici beneficiază de sfaturile unor consilieri acreditați în alăptare, dar și de suport psihologic dacă au nevoie. Suntem de aproape zece ani pe piața serviciilor medicale iar Spitalul privat MaDonna Maria oferă viitoarelor mămici tot ce au nevoie ca să se poată bucura de cel mai frumos moment din viața lor: aducerea pe lume în siguranță a copilului lor.La noi apeleaza femei din toata tara.