Echipa „Spitalului TopMed BunaVestire” a oferit pachete cu haine si dulciuri copiilor Centrului Solaris si bunicilor din Centrul de Seniori „Sf.Mina“

0
2990

„Actul de caritate este un act de bunătate, din ceea ce avem ii ajutăm pe alţii. Pentru a trăi în armonie și echilibru ar trebui să ne împărţim succesul cu persoanele la care soarta a întors spatele. Caritatea, dorinţa de a ajuta oamenii, vine din dragostea, respectul, atât faţă de tine însăţi cât şi faţă de alte persoane. Trebuie să acceptăm diferenţele dintre noi şi în loc să ne judecăm, să încercăm să ne acceptăm şi să ne ajutăm unii pe alţii. Caritatea conturează bogăţia spirituală a fiecăruia, supranaturalul ei constă în faptul că şi un om sărac poate să ajute pe alţii, nu este o prerogativă a oamenilor bogati .Un astfel de act a facut astazi echipa: Spitalului TopMed Buna Vestire din Craiova si Calafat , Centrului Balnear Green House si a Policlinicii Buna Vestire.
Tinerii Stefania si Marius Chiuta viitori medici, reprezentantii Top Med Buna Vestire impreuna cu Dana au ajuns astazi in Complexul de Servicii Specializate de Tip Rezidential Copii “1Mai” – Casa Solaris dar si in Centrul pentru Seniori “ Sfantu Mina”.

Bucuria celor care au primit aceste cadouri a fost una imensa.Din pacate pentru ca persoanele din astfel de Centre trebuie protejate nu putem sa le dezvaluim identitatea.


„Ne-am mobilizat la fel ca-n armata”,ne-a declarat Daniela Roman-director marketing. Echipa manageriala coordonata de dr.Doina Cazacu si ing.Nicolae Cazacu ,ne-a oferit tot sprijinul.Cei doi copii ai familiei Cazacu-Stefania si Marius Chiuta si-au dorit in mod exceptional sa fie alaturi de bunicii din Centrul pentru Seniori ”Sf.Mina” dar si alaturi de copii centrului Solaris.” Am dezinfectat toate produsele cu ozon pentru a nu pune in pericol sanatatea beneficiarilor acestor daruri” ne-a declarat Stefania Chiuta. Marius Chiuta crede ca in aceasta perioada dificila multi se gandesc numai la propria-i persoana si nu si la semeni.Nu a fost usor sa organizam acest eveniment ,dar n-am renuntat la acest gest…mic pentru unii, mare pentru cei care au primit aceste daruri.Ceea ce conteaza este faptul sa ne trezeasca emotii puternice, asa putem afla daca ceva conteaza.Actele caritabile au asadar un dublu beneficiu, atat pentru cel care primeste, dar si pentru cel care ofera.”

“Să zâmbeşti unui om care este supărat; să vizitezi, chiar şi pentru puţin timp, pe cineva care este singur; să oferi adăpost sub umbrela ta cuiva aflat în ploaie; să citeşti ceva unui orb; aceste acţiuni şi multe altele pot părea mărunte, dar importante.”

Felicitari echipei TopMed Buna Vestire!