Echipa lanțului de farmacii Al-Shefa pune oamenii pe primul loc și le oferă îngrijire medicală accesibilă și convenabilă!

0
1339

Prezent în 41 de localități din Oltenia, principalul lanț de farmacii din regiune se dedică îmbunătățirii sănătății pacienților.

Ascultându-le solicitările, prețurile mici sunt importante și zi de zi echipa Al-Shefa depune eforturi pentru a oferi accesibilitate si calitate!

Farmaciile Al-Shefa, de peste 20 de ani se află in slujba pacienților și sunt fundamentate pe următoarele principii: tradiţie, personal responsabil, atenție sporită oferită pacienților si accesibiltare la îngrijirea medicală. În fiecare punct de lucru există specialiști care vin în întâmpinarea nevoilor pacientilor cu sfaturi utile și multă grijă. Pacienții trebuie să știe că pot găsi în farmaciile Al Shefa tot ceea ce au nevoie, lantul de farmacii dispunand de laborator propriu, în care se prepară rețete magistrale.

Pentru că misiunea Al-Shefa este grija față de sănatate, farmaciile Al-Shefa sunt aproape de casa dumneavoastra si le găsiți în peste 40 de localități din Oltenia.