Doctor Valentina Stancele-medic oftalmolog efectuează consultații în cadrul Centrului Phoenix-Medicover

0
2857

Centrul Medical Phoenix Medicover ofera pacienților servicii medicale flexibile, eficiente și de cea mai înaltă calitate, adaptate nevoilor fiecărei persoane. Reputația de care se bucură Centrul se datorează în mare parte empatiei și permanentei griji pentru sănătatea și confortul pacienților. Vă așteptă intr-un ambient plăcut, plin de caldura generată de un personal gata să raspundă și să găsească soluție pentru fiecare pacient în parte.


Si cum viata nostră se bazează în cea mai mare parte pe ceea ce vedem și pentru a vedea cât mai clar, de curand va stă la dispoziție în cadrul cabinetului de oftalmologie, doctor Valentina Stancele pentru:

  • Consultatie oftalmologică standard
  • Biomicroscopie;
  • Examen fund de ochi;
  • Corecția viciilor de refracție ( prescriere de ochelari, lentile de contact)
  • Autorefractometrie computerizată;
  • Aplanotonometrie (masurare presiune intraoculară);
  • Referate medicale;

Doctor Stancele ne-a declarat astazi ca sunt din ce in ce mai multi pacienti care au miopie.

„Miopia este un viciu de refracție al ochiului care se manifesta prin dificultăți in distingerea obiectelor situate la distanta.Cea mai frecventa cauza a miopiei este cea genetica. Aceasta debutează de obicei in prima copilărie sau la varsta școlară.Persoanele care lucrează mult la aproape(calculator)pot dezvolta miopie. Miopia nu se vindeca spontan. Cea mai utilizată metoda de corecție a miopiei este cea cu ochelari sau purtarea lentilelor de contact.
Cea mai modernă și eficientă metoda de tratament o constituie operația de corectare a miopiei. Pacientii cu miopie trebuie sa efectueze periodic controalele oftalmologice pentru a li se putea ajusta dioptriile in funcție de evoluția miopiei.”