BioRePeel, tehnologie revoluționară folosită în Royal Care Clinic Craiova! Este un peeling de ultimă generație cu o tehnologie bifazică patentată! Efect anti-aging, diminuează porii, acneea și punctele negre, îmbunătățește textura pielii și ridurile

0
1362

Ziarul Sănătatea: În Royal Care Clinic se aplică cele mai inovative proceduri împotriva îmbătrânirii pielii. Spuneți-ne dacă în centrul dumneavoastră putem beneficia de tratamentul BioRePeel Cl3, un peeling inovațional?

Dr. Aseel Bakri – medic dermatolog Royal Care Clinic: „Da, sigur! Folosim cele mai noi tratamente. Spre exemplu BioRePeel Cl3 – este un peeling de biorevitalizare si bio stimulare, un tratament inovator, de ultimă generație, ce folosește o tehnologie bifazică patentată. Acest tratament are un efect asemănător unui peeling chimic de intensitate medie, dar are avantajul ca patrunde in straturile profunde ale dermului si stimuleaza regenerarea acestuia fara a afecta insa stratul exterior al pielii, din acest motiv exfolierea este minima. Ingredientele active, precum TCA, acidul salicilic și acidul lactobionic, contribuie la o stimulare profundă a regenerării cutanate și a proceselor de biosinteză, esențiale pentru contracararea îmbătrânirii pielii și a stresului oxidativ indus de radiațiile UV și poluare.”

Ziarul Sănătatea: Care sunt beneficiile BioRePeel?

Dr. Aseel Bakri- medic dermatolog: „Nu apare, fotosensibilizarea, deci poate fi folosit pe tot parcursul anului. Nu necesită o pregătire prealabilă. Îndepărtează stratul de celule moarte de la suprafața pielii, stimulând pielea să se regenereze. Reduce acneea prin proprietățile,antibacteriene și antiinflamatoare. Lasă pielea netedă, revitalizată și fresh. Poate fi efectuat pe față, gât, decolteu, mâini, picioare și alte părți ale corpului. Nu se folosesc ace și nu necesită anestezie sau timp de recuperare. Se poate aplica machiaj imediat după tratament.”

Ziarul Sănătatea: Care este diferența comparativ cu alte proceduri?

Dr. Aseel Bakri – medic dermatolog Royal Care Clinic: „Compoziția unică a acestui tratament îl diferențiază de alte peelinguri de acest tip, deoarece pe lângă acizii exfolianți conține vitamine, aminoacizi și un agent de lifting.Astfel, combinația de ingrediente active permite prevenția îmbătrânirii cutanate. Mai mult decât atât, luptă împotriva efectelor nocive ale razelor UV, și tratează eficient acneea. Avantajul acestui tratament este exfolierea minimă, de cele mai multe ori imperceptibilă. În plus, stimularea puternică a proceselor de biosinteză restaurează structura pielii prin creșterea sintezei fibrelor de colagen și elastină.”

Ziarul Sănătatea: Cărui tip de ten se potrivește tratamentul?

Dr.Aseel Bakri – medic dermatolog Royal Care Clinic: „Tratamentul este potrivit atât unui ten tânăr cu acnee activă, comedoane (puncte negre), cu cicatrici recente, cât și unui ten matur pentru îmbunătățirea ridurilor fine.
Tratamentul foloseste proprietățile acidului tricloracetic în concentrație mare (TCA 35%/50%), însă este lipsit de reacțiile adverse asociate acestuia, precum înroșirea pielii, senzație de usturime sau hiperpigmentare reactivă.”

Ziarul Sănătatea: Așadar ce trebuie să reținâ pacienții despre acest tratament?

Dr.Aseel Bakri – medic dermatolog Royal Care Clinic:

„Pe scurt:

  • Revitalizarea pielii
  • Tratamentul acneei, al punctelor negre și al cicatricilor postacneice
  • Diminuează pori și a excesul de sebum
  • Îmbunătățește textura pielii și a ridurilor fine”

Ziarul Sănătatea: Cum putem beneficia de tratamentul BioRePeel Cl3 – peeling inovațional?

Dr. Aseel Bakri: „Vă puteți programa la numarul de telefon: 0771 703 493 sau direct la recepția clinicii noastre din str. Nicolae Titulescu, nr.18 (Smith)”