Astăzi a fost deschisă o nouă farmacie Al Shefa în cartierul Valea Roșie, strada Henri Coandă, lânga casieria Digi

0
1425


Viorela Țârcomnicu, proprietarul lanțului de farmacii Al Shefa, a declarat pentru ziarul nostru: „„`„Este unul din cartierele mari și importante ale orașului, iar noi ne dorim să ajungem în toate cartierele Craiovei. Politica farmaciilor noastre rămâne neschimbată: Prețuri mici, servicii de calitate și respect față de pacient!

Cumpărătorii au avut parte la deschidere de surprize, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, cadourile constând în: baloane, jucării, vitamine și multe altele.

“Ne bucurăm că s-a deschis și în cartierul nostru o farmacie Al Shefa. Eu, spre exemplu, mergeam pâna la Rotonda să-mi iau rețetele. Motivul- prețurile mici”, ne-a declarat o cumpărătoare.

Farmaciile „Al Shefa” continuă să aibă cele mai mici prețuri de pe piață chiar dacă prețul la unele produse farmaceutice a crescut la nivel mondial. Deși producătorii au ridicat prețul comparativ cu ceea ce era înainte de pandemie, farmaciile „Al Shefa” pun pacientul pe primul loc și mențin prețurile mici. Administratorul farmaciilor, Viorela Țârcomnicu, spune că se gândește în special la mămici și la bebelușii lor, oferindu-le acestora lapte praf, medicamente și produse pentru îngrijirea corporală la prețuri accesibile. Totodată, grija este îndreptată și către persoanele vârstnice, multe medicamente solicitate frecvent de acestea își mențin prețurile scăzute.