Spitalul MaDonna Maria, în parteneriat cu Clubul de Tenis Stănică și Federația Română de Tenis, a organizat cea de-a 3-a ediție a Turneului Național de Tenis pentru copii cu varste cuprinse între 10 și 14 ani

0
1595

În perioada 8-12 octombrie 2022, 𝗦𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗣𝗿𝗶𝘃𝗮𝘁 ”𝗠𝗮𝗗𝗼𝗻𝗻𝗮 𝗠𝗮𝗿𝗶𝗮”, în parteneriat cu 𝗧𝗲𝗻𝗶𝘀 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗦𝘁ă𝗻𝗶𝗰ă și 𝗙𝗲𝗱𝗲𝗿𝗮ț𝗶𝗮 𝗥𝗼𝗺â𝗻ă 𝗱𝗲 𝗧𝗲𝗻𝗶𝘀, a organizat cea de a III-a ediție a Turneului Național de Tenis, destinat categoriilor de vârstă 10, 12 și 14 ani!

Așa cum ne-am obișnuit la fiecare ediție, premiile au fost substanțiale:
Locul I : TROFEU + Voucher HEAD 900 lei;
Locul II: TROFEU + Voucher HEAD 500 lei;
Locul III: TROFEU + Voucher HEAD 250 lei.

Fiecare concurent a primit un kit de participare, format din prosop personalizat ”MaDonna Maria”, băutură cu multivitamine și fructe.

𝗦𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗣𝗿𝗶𝘃𝗮𝘁 ”𝗠𝗮𝗗𝗼𝗻𝗻𝗮 𝗠𝗮𝗿𝗶𝗮” susține și încurajează activitățile sportive și pe cele în aer liber pentru copii. Militează pentru dedigitalizare și pentru o copilărie frumoasă, trăită afară, în aer liber, prin joc și mișcare.

„Copiii au nevoie de toata susținerea noastră, viitorul nostru al tuturor fiind in mâinile lor. Consideram ca doar împreună vom reuși sa descoperim urmatorul Numarul 1 Mondial in tenis. Evenimentul “Trofeul MaDonna Maria, Editia a 3-a are loc in perioada 08 – 12 octombrie si se adresează juniorilor de 10.12 și 14 ani fete si băieți. Părinții au spus ca e cel mai mare turneu la care participă copiii, atat pentru premii cat si pentru faptul ca s-au inscris campionii nationali de la categoriile lor de vârsta si foarte mulți copii buni. A fost o competiție in adevaratul sens al cuvântului.
Asemenea bucurie iti face inima să-ti tresalte, mai ales ca ne-a ajutat si vremea enorm de mult, a fost cald și foarte frumos” ne-a declarat Alexandra Preda Șurtea – managerul Spitalului Maternitate MaDonna Maria

Felicitări sportivilor, parinților, antrenorilor și tuturor celor care au facut posibilă evoluția acestor copii minunați!
Mulțumim Maternității „𝐌𝐚𝐃𝐨𝐧𝐧𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚” pentru susținerea performanței celor mici, pentru faptul că a fost alături de copii pentru al 3-lea an în care a adus atât de multă bucurie și pentru promisiunea de a-i susține și în viitor!! Au atât de multă nevoie!

Urăm succes tuturor în drumul plin de provocări, către marea performanță!