Siguranța pacienților este prioritară pentru echipa medicală a Spitalului MaDonna Maria. Până în prezent nu au existat cazuri de infecții cu virusul Sars Cov2 in randul personalului.

0
3649

La Maternitatea MaDonna Maria, verificările sunt făcute cu rigurozitate și periodicitate pentru siguranța tuturor, o dată la două săptămâni. Personalul medical si auxiliar este testat pentru ca la noi, in cadrul Maternitatii binele pacientelor si a bebelusilor este preocuparea noastra principala, punem la dispozitie cei mai buni medici, un arsenal de echipamente medicale si cele mai bune conditii pentru a mentine si a imbunatati starea de sanatate a pacientelor care ne trec pragul. Protectia si siguranta impotriva infectiilor sunt elemente de baza, dar extrem de importante in sistemul de sanatate pe care il punem la dispozitia pacientelor.

Preventia infectiilor este rezultatul unui cumul de actiuni si interactiuni, pornind de la substantele folosite pentru dezinfectare, modul de folosire a materialelor de curatare, dar si succesiunea actiunilor realizate.

Suntem mandri ca niciun medic si niciun alt membru al personalului din spital nu a fost infectat cu noul coronavirus. Acest lucru se datoreaza masurilor luate inca de la declansarea pandemiei COVID-19. Personalul medical si non-medical este testat periodic si dispune de echipamente de protectie conform standardelor actuale,” declara Alexandra Preda -managerul Maternitatii MadonaMaria.