Gamă diversificată de servicii medicale și analize gratuite, la Centrul Medical Phoenix Medicover

0
2413

Sănătatea este întotdeauna pe primul loc, iar specialiștii Centrului Medical Phoenix te ajută întotdeauna să îți recapeți starea de sănătate în cel mai scurt timp.

Multiple specialități, pentru diagnostic exact și timpi reduși

De foarte multe ori, diagnosticarea unei afecțiuni este multidisciplinară. Procesul poate începe de la o consultație de Medicină Internă, pentru ca ulterior, pacientul să fie direcționat spre investigații suplimentare, ce aparțin unei alte specialități medicale. Pentru a eficientiza acest proces și pentru a reduce timpul pe care pacientul îl investește,  la sediul Centrului Medical Phoenix Medicover, strada Severinului sunt disponibile multiple specialități medicale, precum și investigații, într-un singur loc.

În cadrul Centrului Medical Phoenix Medicover, de pe strada Severinului, poți beneficia de servicii și specialități medicale precum:

 • Cardiologie
 • Medicina Interna
 • Diabet
 • Endocrinologie

Aceste servicii sunt disponibile în toate sediile, în regim ambulator și spitalizare de zi (fiecare pachet de spitalizare de zi este gratuit si consta in: consultatie, pachet analize – 13-18 analize, administrare de tratament, EKG+ alte investigatii specifice, ecografie acolo unde este cazul, regim alimentar si eliberare reteta/sm).

Lista de specialități medicale disponibile este completată de :

 • Oftalmologie
 • Reumatologie
 • Medicina Muncii
 • Medicina Generala
 • Neurologie
 • Ortopedie
 • Hematologie
 • Dermatologie
 • Gastroenterologie

De asemenea, pacienții care ajung în sediul de pe strada Severinului, pot beneficia de recoltarea de probe pentru diferite analize, precum și de investigații complexe cum ar fi test de efort, eco doppler venos, eco doppler arterial, eco doppler carotida, eco doppler parti moi, eco doppler san, administrare tratamente intravenos si intramuscular.

Scopul acestei game extinse de servicii este de a ajuta pacientul să reducă timpul investit în obținerea unui diagnostic, pe care îl poate primi rămânând în aceeași locație.

Sediu spațios, dotat după standarde europene

Centrul Medical Phoenix Medicover dispune de 1.000 de metri pătrați, utilizați eficient și la capacitate maximă, pentru a oferi pacienților o experiență medicală la standarde europene. Întreaga aparatură disponibilă în cadrul centrului este de ultimă generație și ajută la diagnosticarea rapidă și exactă, precum și la sporirea gradului de confort al pacientului. 

Analize gratuite la Centrul Medical Phoenix

La Centrul Medical Phoenix Medicover, poți beneficia de servicii medicale gratuite, decontate CAS, în baza consultației de specialitate din ambulator. O echipă de profesioniști cu experiență sunt alături de tine pas cu pas, oferind cele mai bune soluții de tratament. 

Specialitățile din Calea Severinuluii sunt disponibile atât în regim Spitalizare de Zi, Ambulator, cât și cu plată, în funcție de nevoile pacientului.

La Centrul Medical Phoenix Medicover, toți pacienții care au nevoie de servicii medicale de spitalizare de zi și ambulatoriu se pot programa pentru a-și monitoriza eficiența tratamentului, pentru administrarea tratamentului sau pentru a realiza diferite analize și investigații medicale. În același timp, pacienții adulți și copii pot beneficia de servicii ambulatoriu, în condiții de deplină siguranță.

Specialistii Centrului Medical Phoenix Medicover, pot fi gasiti si in sediul din Calea Bucuresti, Nr. 109, Bl. R10; sediul din Str. Siretului, Nr. 11, sediul Strada Stefan cel Mare, nr. 80, cat si in cel mai nou sediu, pe strada Dr. Dimitire Gerota, nr. 18B, dotat cu aparatura RMN si RX de ultima generatie, dar si noi specialitati precum Chirurgie Pediatrica, Ortopedie/ Ortopedie Pediatrica, Chirurgie Generala, Pneumologie, dar si alte specialitati, preintampinand astfel nevoile pacientilor  si oferind servicii medicale de calitate. Centrul Medical Phoenix se afla si in Calafat, Tg Jiu si Slatina.