Alexandra Preda-Managerul Maternității Madonna Maria din Craiova a primit distincția „Excelență în Management” în cadrul Galei „I Succes” 2021

0
2183

Cea de a 3-a ediție a galei “I Success ” Health, Beauty & Lifestyle Awards”.a avut loc pe data de 30 Martie într-o locație exclusivistă din inima Bucureștiului, “Le Chateau” și a fost difuzată live pe data de 3 aprilie !
Gala I Success este cel mai important eveniment de recunoaștere a meritelor personalităților din domeniul medical, cultural, artistic, dar și al oamenilor de afaceri din țară. Conceptul I Success a aparut în urmă cu 9 ani și dorește să aducă în atenția publicului reușite de top. Scopul evenimentului este de a deveni o comunitate de oameni excepționali care își pot împărtăși experiențele de viață la nivel personal și profesional într-un mediu de networking exclusivist.


Anual I Success organizează galele ,,Femei de succes”, ,,Bărbați de succes”, ,,Oameni de succes” si ,,Health, Beauty & Lifestyle Awards”.
Gala „I Success” – Health, Beauty & Lifestyle Awards” a fost organizată de Flavia Covaciu și Oana Irimia.
La aceasta gala a fost premiată si Alexandra Preda managerul Spitalului Maternitatea MaDonna Maria din Craiova. Alexandra Preda primit distinctia ” Excelenta in Management ” la categoria ” Health, Beauty & Lifestyle Awards”.


Iata ce declara managerul Alexandra Preda la implinirea a 10 ani de la infiintare :”Spitalul MaDonna Maria Craiova este singurul spital privat de obstetrica-ginecologie din Sud- Vestul tarii acreditat si clasificat de Ministerul Sanatatii . In anul 2019 am obtinut de la ANMCS – cea mai exigenta organizatie guvernamentala de control – ccel mai inalt grad de incredere in Romania, gradul II. Acum, in al zecelea an de cand am deschis portile primei maternitati private din Oltenia , Spitalul MaDonna Maria inseamna : Siguranta, Succes si Reusita. Maternitatea MaDonna Maria este copilul nostru, de care avem mare grija, pe care-l iubim, in care investim necontenit si ne dorim sa ajunga sus, sus, tot mai sus! In fiecare an am investit in aparatura de ultima generatie, indreptandu-ne mereu spre partea de inovatie. Printre investitiile noastre majore in infrastructura, renovare, redecorare, aparatura medicala de exceptie si supraspecializarile multiple ale personalului medical amintim primul echograf 5D din Oltenia care si acum se dovedeste ca este cel mai bine cotat la nivel mondial. Anul acesta am decis sa continuam investitiile in sectia de neonatologie si terapie intensiva . Am achizitionat varful de gama in ingrijirea neonatala, un incubator Baby Leo de la firma Draeger, lider mondial in ingrijirea de terapie intensiva.”


Asadar premiul obtinut de Managerul Maternitatii reprezinta munca unei intregi echipe preocupate de un act medical de exceptie si aducerea pe lume a bebelusilor in conditii de maxima siguranta atat pentru cei mici cat si pentru mamici . Este un spital care prin munca asidua a reusit sa garanteze si sa mentina 0 infectii nosocomiale si o rata de tranfer catre oricare alta unitate spitaliceasca de sub 0,08%. Felicitari, Maternitatea MaDonna Maria.