Un pacient cu probleme psihice s-a aruncat astazi de la etajul 3 al Spitalului de Urgenta Craiova

0
1656
Pacient

Autor: Cristina Cârstea

Astăzi, în jurul orei 11, un bărbat s-a urcat pe acoperişul clădirii Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Clunic Județean de Urgență Craiova. Acesta amenița că se aruncă, iar agenții de pază au încercat să-l convingă să renunțe. Unul dintre agenții s-a urcat pe platformă pentru a sta de vorbă cu el, însă bărbatul nu a ținut cont de rugămințile acestuia şi s-a aruncat de pe acoperiş.

Mirel Bărnoiu, agentul de pază care a încercat să-l convingă pe bărbat să coboare, este şi cel care i-a salvat viața. Acesta declară că, atunci când a văzut că urmează să sară, s-a băgat sub el şi l-a prins în brațe. Bărbatul a primit apoi îngrijiri medicale şi a fost sedat din cauza durerilor foarte puternice. Pentru a fi coborât de pe pletforma pe care căzuse, medicii au primit ajutorul pompierilor care au intervenit cu o autospecială cu scară.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, este din localitatea Zătreni, județul Vâlcea, şi suferea de o boală hepatică. În prezent starea lui este stabilă, nu a suferit răni grave şi este internat în continuare la Secția de Terapie Intensivă a spitalului.