Top Med Buna Vestire va deschide în curând o nouă şi modernă bază de tratament în incinta Green House Hotel

0
4511
Recuperare Top Med Buna Vestire

Autor: Cristina Cârstea

Centrul de recuperare medico-balnear- spital şi bază de tratament-„Top Med Buna Vestire”, va deschide, în curând, o nouă bază de tratament modernă, în incinta hotelului „Green House” din Craiova. Această bază de tratament se adresează tuturor pacienților, având ca scop întreținerea stării de sănătate, refacerea și recuperarea. Serviciile vor fi decontate pe baza tichetelor de vacanță şi a contractului pe care spitalul îl are cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Recuperare Top Med Buna Vestire

Baza de tratament va fi dotată cu aparatură performantă, iar serviciile medicale vor fi asigurate de către o echipă de specialişti din cadrul spitalului cu o vastă experiență în domeniu. Pacienții se vor bucura de cele mai bune condiții oferite de Hotel „Green House” şi de un mediu primitor care le va readuce în scurt timp starea de sănătate.

Recuperare Top Med Buna Vestire

Dr. Şerban Gavrilă – medic primar reabilitare medicală, medic şef al Spitalului „Top Med Buna Vestire”, ne-a vorbit despre noua bază de tratament, despre noutățile aduse în cadrul spitalului, dar şi despre încrederea tot mai mare pe care o au pacienții în serviciile oferite.

„Ne bucurăm de încrederea pe care ne-o acordă pacienții noştri, aceştia apelând în număr din ce în ce mai mare la serviciile noastre. Ne întristează însă faptul că există un număr atât de mare de persoane bolnave, motiv pentru care scopul nostru este de a le reda acestora starea de bine.

Recuperare Top Med Buna Vestire

În Hotelul „Green House” Craiova se va deschide o bază modernă de tratament. Echipa de medici din cadrul spitalului nostru se va ocupa de efectuarea tratamentelor. Această bază de tratament se adresează întreținerii, refacerii și recuperării. Dacă în cadrul spitalului ne ocupăm de recuperare, ei bine, acolo ne vom axa în special pe partea de întreținere și de refacere. Întreținerea presupune menținerea stării de sănătate şi întreținerea unor rezultate obținute în urma efectuării unui tratament. În ceea ce privește refacerea, aceasta vizează, fie refacerea după o perioadă de oboseală intensă, fie refacerea după o boală”, a precizat medicul

„Pacienții sunt mulțumiți pentru că avem grijă să ne menținem standardele ridicate. În câteva luni am efectuat peste 2.000 de consultații”

Recuperare Top Med Buna Vestire

„Ne străduim să menținem standardele înalte în ceea ce priveşte serviciile pe care le oferim pacienților noştri. De la începutul anului şi până în prezent, am efectuat peste 2.000 de consultații şi peste 300 de tratamente ambulatorii. Mai bine de 150 de pacienți au necesitat spitalizare de zi, iar aproximativ 700 au avut nevoie de internare continuă. Deşi, aparent, aceste cifre nu spun nimic, ele arată o incidență foarte mare a suferințelor şi a nevoii bolnavilor de a se trata aici. Majoritatea pacienților care ne contactează sunt informați de către pacienți mai vechi, care au fost mulțumiți de serviciile oferite de noi. De asemenea avem pacienți care au mai fost aici şi care revin pentru tratament”, ne informează dr. Şerban Gavrilă

Noi metode de tratament şi aparatură performantă în cadrul Spitalului „Top Med Buna Vestire”

Recuperare Top Med Buna Vestire

„În ceea ce priveşte tratamentul, anul acesta am venit cu o serie de noutăți ce includ, atât tratmentul chinetoterapeutic, cât şi tratamentul fizioterapeutic-electroterapia. La începutul anului am achiziționat un laser nou, care funcționează cu scaner, şi care înlocuieşte cu mare succes laserul clasic. Am achiziționat, de asemenea, un aparat Tecar, care este un aparat de diatermie. Această metodă de electroterapie produce cu ajutorul curentilor de inalta frecventa, o incalzire profunda a tesuturilor, având aplicabilitate în numeroase afecțiuni”, spue medicul

Recuperare Top Med Buna Vestire

Dr. Şerban Gavrilă ne-a vorbit despre cea mai nouă metodă de terapie- Ozonoterapia

„În cadrul spitalului nostru, pacienții pot efectua tratamente cu ozon. Aceasta este o nouă terapie extrem de eficientă, cu numeroase efecte pozitive asupra organismului, incluzând efecte antiinflamatoare, creşterea imunității, combaterea durerii și eliminarea toxinelor din articulații. Există mai multe metode de aplicare în cazul diferitelor afecțiuni. Pacienții pot veni aici pentru a afla mai multe informații. Pentru a beneficia de acest tratament aceştia trebuie să vină cu trimitere de la medicul de familie. Pentru că suntem în contract cu Casa de Asigurări, pacientul nu va plăti consultația, ci doar tratamentul cu ozon”

Pentru mai multe informații şi programări:

Spitalul „Top Med Buna Vestire”
Telefon: +40 251 463 311
Adresa: Strada Morii, nr 33, Craiova, Dolj

Hotel „Green House” Craiova
Telefon: +40 251.411 352 / +40 745 071 498
Adresa: Str. Fratii Buzesti, Nr. 25, Craiova