Sfinții Apostoli, clinică medicală de top, nou deschisă în Craiova. Reduceri la consultații

0
6897

O nouă clinică medicală în Craiova este pregătită să vă ofere servicii medicale la cel mai înalt nivel. Clinica medicală Sfinții Apostoli a fost deschisă în urmă cu câteva săptămâni cu scopul de a pune la dispoziția tuturor pacienților din Oltenia medicii bine pregătiți, cu experiență, dorinici să ofere proceduri medicale de calitate.

La clinica medicală Sfinții Apostoli o echipă medicală bine pregătită este gata să vă ofere diagnosticul și tratamenul de care aveți nevoie. Rapid. Eficient. Cu rezultate medicale foarte bune.

Clinica Sfinții Apostoli oferă o gamă largă de servicii medicale:

– Ecografie abdomino-pelvina
– Ecografie tiroidiană
– Ecografie mamară
– Ecografie testiculară
– Ecografie doppler,
– Ecografie cardiacă
– Holter Tensiune arterială ( pentru monitorizarea în decursul a 24 h a fluctuațiilor de tensiune), – EKG
– Dermatoscopie, mici interventii chirurgicale
– Punct recoltare analize 
– Sala kinetoterapie
– Consiliere psihologică și psihiatrică

Reprezentanții clincii medicale Sfinții Apostoli își doresc să ofere pacienților o clinică în care să fie tratați multidisciplinar, după standardele și protocoale existente la nivel europen și internațional. De aceea, aici se găsesc mai multe specialități medicale.

„Vrem să oferim pacienților servicii medicale la cel mai înalt nivel. Este o clinică unde medicii sunt pregătiți să trateze pacienții în cele mai bune condiții. Avem specialiști pe endocrinologie, endocrinologie pediatrică, medicină internă, cardiologie, chirurgie generală, medicina muncii, psihiatrie”, spun reprezentanții clincii medicale Sfinții Apostoli din Craiova.

Clinica Sfinții Apostoli vă pune la dispoziție aparutură de ultimă oră care ajută la stabilirea unei diagnostic corect. 

În curând, la clinca medicală Sfinții Apostoli pacienții pot beneficia și de consultații, diagnostic și tratament pentru specializarea penumologie. Mai mult, aici urmează să fie puse la dispoziția pacienților asigurați și neasigurați aparatele necesare pentru ședințe de fizioterapie, dar și medici bine pregătiți în domeniu.

Pacienții asigurați vor putea beneficia de servicii medicale decontate de Casa de Asigurări de Sănătate Dolj pentru specializările: Fizioterapie și Medicină internă.

La Clinica Sfinții Apostoli, în perioada verii puteți beneficia și de reducere de 25% la consultații.