Se poartă ramele de ochelari în stil retro

0
1387

Ochelarii de vedere sunt accesoriul care completează orice ținută. Cu ajutorul ochelarilor de vedere îți poți corecta problema medicală, dar  îți poți transforma radical și look-ul. Aveți la dispoziție foarte multe modele de rame pentru ochelari de vedere. În 2018 se poartă ramele de ochelari în stil retro și retro-chic.

Este recomandat să optați pentru pentru ramele cu design retro, de tip cat-eye, în nuanțe clasice sau colorate. Aceste modele sunt destul de ușor de asortat cu orice tip de vestimentație. Ramele rotunde rămân în tendințe și  anul acesta și pot fi asortate la orice ținută de zi prin care vă doriți să atrageți atenția. Este recomandat însă ca acest tip de rame să nu fie purtate de persoanele care au fața cu forma rotundă.

Ce trebuie să iei în considerare când îți alegi ramele?

Atunci când ești în căutarea unor rame pentru ochelarii de vedere, trebuie să ții cont și de alți factori, pe lângă cel estetic. Există rame care nu permit montarea unor lentile mai groase. În plus, este extrem de important ca ramele ochelarilor să fie dintr-un material rezistent.