Am sărbătorit alături de dumneavoastră! Consultații gratuite oferite de colaboratorii Ziarului Sănătatea în localitatea Răcarii de Sus!

0
1798

Ziarul Sănătatea împlineşte un an!

 Pentru a sărbători un an de când suntem alături de dumneavoastră, am realizat o acțiune umanitară prin care, împreună cu o echipă de medici formată din colaboratorii noştri, am reuşit să le oferim consultații gratuite locuitorilor din Răcarii de Sus. Acesta a fost cadoul nostru pentru cei care ne citesc  și vom face astfel de acțiuni ori de câte ori vom fi solicitați sau va fi nevoie.

De data aceasta inițiativa i-a aparținut părintelui paroh Ionuț Prioteasa de la biserica din Răcarii de Sus. Acesta ne-a contactat la redacția Ziarului Sănătatea pentru a-i aduce pe medici în sat și a oferi consultații gratuite localnicilor din Răcari. Mulți dintre aceştia nu au fost la medic de ani de zile şi nu ştiau ce probleme de sănătate au.

Ne bucurăm că partenerii și colaboratorii noștri Centrul Speranța, Top Med Bunavestire și VitaPlus au răspuns pozitiv invitației de a lua parte la această campanie umanitară. De asemenea, atât primarul orasului Filiasi-Ilie Gheorghe Costelus cat şi directorul școlii din Răcari ne-au acordat tot sprijinul, punându-ne la dispoziție şcoala pentru ca medicii să-şi aducă aparatele şi să ofere consultații. Părintele Ionuț Prioteasa a fost sufletul campaniei, iar noi l-am susținut prin medicii pe care i-am adus acolo pentru bătrânii din sat.

Le mulțumim din suflet medicilor Dr. Gherda Margine, dr. Doinița Stănescu de la Top Med Bunavestire, familiei Cazacu pentru sprijin acordat şi lui Dragoș Enăchescu de la VitaPlus pentru medicii cu care a venit în campania de la Răcari și mulțumim de asemenea Centrului Medical Speranța.

Bătrânii s-au bucurat nespus pentru grija noastră față de starea lor de sănătate şi ne-au mulțumit cu lacrimi în ochi pentru că am venit în comună să le oferim consultații. Medicii le-au măsurat pacienților glicemia, le-au luat tensiunea, s-au efectuat ecografii şi electrocardiograme.Toate femeile din Răcari prezente la consultații au primit flori din partea redacției Ziarului Sănătatea, în semn de mărțișor.