S-a deschis în Craiova Al Shefa Bebe- magazin destinat mămicilor şi copiilor!

0
4421
Processed with VSCO with preset

Autor Cristina Cârstea

De 1 martie, s-a deschis în Craiova Al Shefa Bebe- un magazin destinat exclusiv mămicilor şi bebeluşilor şi care le oferă  acestora accesul la o gamă largă de produse de calitate superioară şi la prețuri foarte mici. Pentru că venirea pe lume a unui copil este un moment unic şi fiecare mamă îşi doreşte tot ce este mai bun pentru copilul său, Al Shefa Bebe le-a pregătit mămicilor cele mai bune produse de pe piață, începând cu suzete, biberoane, tetine, creme, scutece şi lapte praf şi continuând cu jucării, cărucioare, pătuțuri şi scaune pentru maşină.

Al Shefa Bebe- un nou concept în oraşul nostru, reuneşte calitatea şi diversitatea unui număr foarte mare de produse destinate celor mici. Mămicile vor găsi de acum tot ce au nevoie într-un singur loc- Al Shefa Bebe, creat cu şi din dragoste pentru copii.

„Al Shefa Bebe este un nou concept. Ne dorim ca mămicile să aibă acces la o varietate de produse de cea mai bună calitate destinate celor mici. Prețurile sunt accesibile şi sperăm că aici vor găsi tot ce au nevoie, pentru că vrem să vedem cât mai multe mămici şi bebeluşi fericiți”, spune Viorela Țârcomnicu-administratorul Al shefa Bebe

În magazin se găsesc suzete şi biberoane speciale, jucării ecologice, cărucioare şi pătuțuri din materiale de calitate

Jucăriile pentru dentiție de pe rafturile magazinului sunt ecologice şi sunt pictate manual cu coloranți alimentari. Astfel sănătatea copilului nu este pusă în pericol.

Biberoanele sunt în topul produselor de pe piață. Prezintă filtru intern şi sunt singurele biberoane patentate anti colici. Aici mămicile pot găsi suzete speciale cu canale de aer ce reduc presiunea palatală şi care, spre deosebire de alte suzete, nu deformează dentiția.

Magazinul este situat pe strada A.I.Cuza, lângă Primaria Craiova şi este deschis zilnic pentru toți clienții, mămici şi copii.