O CLINICĂ DE STOMATOLOGIE DIN CRAIOVA ÎŞI DESCHIDE CABINETELE PENTRU O EXPOZIȚIE DE PICTURĂ

0
4035

Articol realizat de Cristina Cârstea

Adresa: Strada Eustatiu Stoenescu, Nr. 1B  Craiova   Tel.: 0351 447 914

Dentist Popescu este prima clinică de stomalogie care găzduieşte o expoziție de tablouri. Operele de artă prezentate la vernisaj îi aparțin pictorului Alexandru Dina, un vechi prieten din copilărie al doctorului Mihaela Popescu, împreună cu care a facut Liceul de Artă.

„Tablourile prezintă un colaj de imagini, tehnici, gânduri și sentimente” afirmă mama artistului.

Această clinică este un exemplu pentru alte clinici și instituții medicale, deoarece consideră că arta trebuie să pătrundă în toate domeniile.

„Daca arta patrunde, inimile noastre se deschid”

Mihaela Popescu este de parere că „Ceea ce facem noi în cabinetul stomatologic este tot o formă de artă”. Noi schimbăm viața oamenilor redându-le speranță prin zâmbetul pe care îl creăm, așa cum fac și creațiile lui Alexandru și ale altor artiști.

Istoria echipei Dentist Popescu este lungă, dar frumoasă. Aurora Popescu devine fondatorul primei clinici private de stomatologie din Craiova. În 2007 Bogdan Popescu se numără printre primii stonatologi din generația lui care realizează un implant dentar. În 2010 clinica achiziționează primul microscop stomatologic din oraşul nostru.

 

 

„Am dezvoltat o pasiune pentru performanță, pentru a fi primii in ceea ce facem”, afirmă Mihaela Popescu.

Clinica Dentist Popescu îşi desfăşoară activitatea la această locație încă din anul 2016, iar începând cu 2018, clinica achiziționează primul scaner intra oral care scanează situația clinică a pacienților,  împreună cu o imprimantă 3D ultra modernă.

„Noi suntem pasionați de nou și tehnologie, încercăm să facem viața oamenilor mai bună și să creăm zâmbete în fiecare zi. Încercăm să facem perfomanță în fiecare clipă. Suntem prezenți la numeroase cursuri și congrese, și cel mai important lucrăm în echipă, fiecare devenind tot mai bun pe domeniul său. ”

Atmosfera de la acest eveniment a fost extraordinară, vizita la dentist find de această dată o adevarată placere. Am găsit aici oameni calzi, prietenoşi, cu o cultură vastă si cu un deosebit simț al umorului.

Membrii clinicii Dentist Popescu, iubesc copiii și de aceea merg în școli și gradinițe învățându-i pe viitorii lor pacienți despre sănătatea orală. Părerea micuților pacienți chiar contează. Drept dovadă stă urmatoarea imagine.

Aceasta clinica aduce in orasul nostru cea mai usoara si confortabilă metodă de îndreptare a dinților, sistemul invisaligne, testat de 3 milioane de oameni din întreaga lume. Gutierele invisaligne sunt transparente şi uşor de folosit, ele îndreaptă dinții şi conduc spre un zâmbet perfect.

Mesajul pe care ni-l transmite întreaga echipă este să venim cu încredere la clinică, deoarece problemele dispar dacă sunt tratate la timp, mai ales că beneficiem de cea mai nouă tehnologie din domeniul stomatologiei.