Medlink Center- cea mai nouă şi avansată clinică medicală privată din Craiova

0
8820
Medlink Center

Autor: Cristina Cârstea

Medlink Center este un centru medical modern, dotat cu aparatură ultraperformantă, ce reuneşte o echipă de medici tineri şi plini de entuziasm şi medici cu o vastă experiență, capabili să rezolve orice problemă de sănătate a pacienților. Centrul a fost creat din dorința de a le oferi pacienților răspunsurile la toate întrebările şi problemele lor, într-un mod plăcut şi eficient.

Medlink Center

La Medlink Center veți găsi un mediu cald şi prietenos şi o echipă de medici profesionişti care vă vor sta mereu la dispoziție, vă vor asculta şi vor fi atenți la cel mai mic detaliu. În acest centru veți avea ocazia să fiți consultați cu cea mai nouă şi performantă aparatură, iar diagnosticul va fi de fiecare dată unul corect şi extrem de precis, urmat de un tratament adecvat.

​Medlink Center reprezintă soluția ideală, atât pentru cei care vor să facă un simplu control de rutină, cât şi pentru cei care suferă de diverse afecțiuni şi vor să efectueze investigații amănunțite. Aici, indiferent de problemele cu care se confruntă, toți pacienții vor fi tratați cu respect şi amabilitate şi vor primi cele mai bune soluții din partea echipei de specialişti.
Medlink Center

Medlink Center reuneşte cei mai buni medici tineri, internaționali, alături de medici cu foarte multa experiență, dobandită de-a lungul anilor. Aceştia le oferă pacienților profesionalismul şi empatia şi îşi folosesc cunoştințele şi experiența pentru a îi trata corect, încă din primul moment în care vizitează centrul.

„Sănătatea ta este principala noastră grijă, iar misiunea noastră este de a te întâmpina cu soluţii eficiente, având lângă tine cei mai buni medici specialişti şi tehnologia medicală de ultimă generaţie, într-un spaţiu prietenos şi modern!”

Echipa Medlink este echipa care vă oferă tot ceea ce un pacient îşi doreşte de la o clinică medicală privată şi este formată din următorii medici:

Dr. Forțofoiu Catalin – Medicină Internă şi Gastroenterologie, Şef de Lucrări în cadrul Universității de Medicina şi Farmacie Craiova, şi Şef de Secție la Spitalul Clinic Municipal „Filantropia” din Craiova

Medicul ne informează că:

„Medlink Center reprezintă un centru nou, ce se ridică la cele mai înalte standarde, atât în ceea ce priveşte aparatura, cât şi serviciile medicale oferite pacienților. Ne dorim ca în următoarele decade să reuşim să fim în folosul pacienților atât din județul Dolj, cât şi al celor din județele din regiunea Olteniei”

  • Dr. Forțofoiu Maria – Cardiologie, Şef de Secție Cardiologie UPU la Spitalul Clinic Municipal „Filantropia” din Craiova
  • Dr. Ciocan Mihaela – Dermatologie/Dermatovenerologie
  • Dr. Rezident Ayman Merhaj – Dermatologie
  • Dr. Rezident Sam El Mais – Medicină Internă
  • Dr. Rezident Salamna Zakarya Popescu – Cardiologie
  • Dr. Rezident Salamna Naina Popescu – Gastroenterologie

Pacienții pot beneficia de investigații şi tratamente în cadrul următoarelor specialități:

Medlink Center

GASTROENTEROLOGIE
– endoscopie digestivă superioară
– endoscopie digestivă inferioară
– test Helicobacter Pylori

PLASTICĂ / ESTETICĂ
– umplerea şanțurilor nazolabiale
– volumizare şi conturare buze cu acid hialuronic

CARDIOLOGIE
– ecografie doppler vascular
– tensiune Holter
– EKG Holter

MEDICINA INTERNĂ
– ecografie Doppler abdomen superior şi pelvis, tiroidă, mamară

DERMATOLOGIE
– tratarea afecțiunilor dermatologice

DIABET ZAHARAT
– diagnosticul diabetului zaharat
– tratamentul igieno-dietetic

EPILARE DEFINITIVĂ
– epilare definitivă cu laser diodă

Centrul medical este situat într-o locație nouă şi modernă pe Strada Adrian Paunescu, Nr. 20, Craiova

Pentru informații şi programări
Tel: 0351-808.707 / 0770-982.559
Mail: info@medlinkcenter.ro

Medlink Center

https://www.medlinkcenter.ro/

https://www.facebook.com/Medlink-Center-319716002015380/