Farmaciile „Al Shefa” pun pacientul pe primul loc! Prețuri mici şi un personal calificat în sluba pacientului!

0
2650
Processed with VSCO with f2 preset

Autor Cristina Cârstea

Farmaciile „Al Shefa” continuă să aibă şi în acest an cele mai mici prețuri de pe piață. Deşi producătorii au ridicat prețul comparativ cu anul anterior, farmaciile „Al Shefa” pun pacientul pe primul loc şi mențin prețurile mici. Administratorul farmaciilor, Viorela Țârcomnicu, spune că se gândeşte în special la mămici şi la bebeluşii lor, oferindu-le acestora lapte praf, medicamente şi produse pentru îngrijirea corporală la prețuri accesibile. 

„Ne străduim sa menținem aceste prețuri, deşi producătorii au scumpit laptele praf. Ne-am gândit că acesta este indispensabil pentru bebeluş, reprezentând un aliment de bază şi nu putem să-l privăm pe copil de necesarul zilnic de lapte. Pe lângă prețul la laptele praf, ne străduim să menținem prețurile neschimbate şi la produsele de îngrijire destinate atât celor mici, cât şi mămicilor, la Pampers, şervețele, tetine şi biberoane, uleiuri, ceaiuri,  medicamente şi anticolici”, afirmă administratorul farmaciilor „Al Shefa”

„La celelalte produse din farmaciile noastre, prețurile se mențin la fel ca şi anul trecut, deşi condițiile comerciale nu sunt la fel de bune, iar prețul la producători a crescut. Sperăm că vom menține aceste prețuri mici pentru o lungă perioadă de timp deoarece ne gândim la clienții noştri, în special la mămici şi la copiii lor, pentru că din păcate unele nu pot alăpta şi sunt nevoite să-şi cumpere laptele praf. Este destul de greu să creşti un copil care este alimentat artificial deoarece acesta mai are nevoie pe lângă laptele praf, de tetine  biberoane şi multe altele.

Le transmitem pacienților să intre cu încredere în Farmaciile „Al Shefa” pentru că în mod sigur nu vor fi dezamăgiți”, a mai adăugat Viorela Țârcomnicu

Clienții pot afla mai multe informații despre Farmaciile „Al Shefa” şi despre prețul produselor farmaceutice din link-ul de mai jos:

http://al-shefafarm.ro/