18.5 C
Craiova
miercuri, 16 octombrie, 2019
Vă propunem de data aceasta un desert uşor de preparat şi extrem de delicios. Doamna Mioara ne învață cum să preparăm prăjitura cu mascarpone. Pentru început este nevoie de realizarea blatului. Blatul se face din patru ouă. Se separă albușul de gălbenuș. Albușurile se bat până ajung spumă și adăugăm...
Vă propunem un meniu delicios și sănătos preparat cu legume și fructe de sezon. Dovlecei pane Ingrediente: 2 dovlecei mari , 3 ouă , 3 linguri lapte, 2-3 linguri făină ,2 căței usturoi , sare piper. Se spală dovleceii și se taie felii. Se pun într-o strecuratoare, se presară cu sare si se lasă la scurs 10...
Astăzi vă propunem două preparate ușor de pregătit, dar extrem de delicioase și sănătoase. Mazăre cu piet de pui Ingrediente 1 kg mazăre 1 piept pui 1 ceapă 2 fire de usturoi sare, piper, ulei Pentru început trebuie să curățăm ceapa și usturoiul, pe care le tăiem mărunt. Le punem într-o crăticioară cu puțin ulei și le lăsăm pe foc câteva...
Ortodocşii şi catolicii îi serbează pe Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena în fiecare an, pe data de 21 mai. Multe familii sărbătoresc. Vă învățăm cum să preparați un desert sănătos și gustos pentru sărbătoriții de astăzi: Tort de mere! Tortul se pregăteste în două etape: la început compoziţia de mere...
Crema de zahăr este un desert cu un gust fabulos care şi se pregăteşte foarte uşor. Doamna Mioara ne învață cum să o preparăm. Avem nevoie de: 1 litru de lapte, 8 ouă, o cană de 200 gr cu zahăr pentru cremă, o cană de 150 gr cu zahăr pentru caramel,...
Doamna Mioara ne învață cum să preparam o prăjitură cu ananas delicioasă și sănătoasă. Pentru asta ne trebuie o foaie de copt pe care trebuie să o ungem cu unt și scorțișoară. Așezăm peste bucățile de ananas. Blatul este un pandispan simplu, făcut din cinci ouă. Pentru realizarea acestuia trebuie...
Doamna Mioara ne învață de această dată o rețetă delicioasă de tort. Este o variantă sănătoasă pentru un desert servit în familie la masa de weeekend. :Pentru blatul tortului trebuie să avem patru ouă, separăm gălbenuşul de albuş, batem foarte bine albuşul cu câteva picături de zeamă de lămâie, tornăm...
Doamna Mioara ne învață astăzi cum să pregătim un tort de mere delicios pentru masa de Florii. Tortul se pregăteste în două etape: la început compoziţia de mere şi apoi aluatul pentru blat. Blatul se face din cinci ouă. Se separă albușul de gălbenuș. Albușurile se bat până ajung...
Doamna Mioara ne învață cea mai bună rețeta pentru prepararea melcilor din aluat de cozonac. iNGREDIENTE PENTRU ALUAT: 500 g făină                                            250 ml lapte                 ...
Sărbătoarea celor 40 de Mucenici se suprapune peste începerea anului agricol tradițional. Sărbătoarea a devenit tradițională pentru România și Republica Moldova, căpătând denumirea de Mucenicii sau Măcinicii. Doamna Mioara Mîrșan ne învață o rețetă deliciosă de preparare a mucenicilor. Ca și în cazul cozonacilor, este important ca ingredientele să fie la temperatura...