De 1 iunie, CAS Dolj, le-a oferit cadouri copiilor din Centrul de Plasament „Sf. Apostol Andrei” Craiova

0
1444
Centrul Sf. Apostol Andrei
Autor: Cristina Cârstea

De ziua lor, copiii din Centrul de Plasament „Sfântul Apostol Andrei” din Craiova, au primit în dar, din partea angajaților CAS Dolj, hăinuțe şi jucării. Cadourile au fost oferite din suflet şi au fost primite cu multă căldură de către copiii din cadrul centrului. Pentru a-şi arăta aprecierea, copiii le-au mulțumit reprezentanților CAS Dolj şi i-au îmbrățişat pe aceştia.

Cadouri

Cadouri

„Copiii s-au bucurat foarte mult să ne vadă. A fost un moment plin de emoție. Ne-au primit cu mult entuziasm şi ne-au strâns în brațe. Scopul acțiunii noastre a fost să le oferim acestora bucurie şi să le urăm „La mulți ani!” de ziua copiilor. Cadourile pregătite pentru cei mici au constat în haine, jucării şi obiecte de igienă personală„, ne-a declarat Claudia Şerban, purtător de cuvânt CAS Dolj

Cadouri

Ziua de 1 iunie este sărbătorită în peste 50 de țări şi este o zi destinată îngrijirii şi ocrotirii copiiilor din întreaga lume. Cu această ocazie, CAS Dolj, prin intermediul reprezentanților săi, le urează copiilor din Centrul de Plasament „Sfântul Apostol Andrei” şi celor de pretutindeni, multă sănătate şi să fie mereu cu zâmbetul pe buze.