„La mulți ani, Belle Optique!”-de 25 de ani alături de noi

0
2281

Autor Cristina Cârstea

Anul acesta Belle Optique aniversează 25 de ani de activitate. În tot acest timp echipa de profesionişti a fost alături de pacienți, încercând să înțeleagă şi să satisfacă nevoile acestora, prin multă muncă, corectitudine şi o continuă perfecționare profesională.

Membrii echipei spun că, deşi preferințele clienților diferă în funcție de vârstă, fiecare dintre aceştia îşi doreşte să găsească perechea perfectă de ochelari, iar personalul calificat este mereu pregătit pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă.

„Copiii au preferințele lor, la fel şi adolescenții care doresc în general utilul îmbinat cu frumosul. Ramele de ochelari de vedere pentru copii sunt vesele, colorate, reprezentând personajelele lor preferate din desenele animate. Forma ramelor se adaptează perfect fizionomiei fiecărui copil, sunt uşoare, elastice şi confortabile şi elimină orice risc de rănire.

Adolescenții preferă ramele rotunde, masive sau în stilul „cat eyes”, în culori puternice sau negre. Aceştia pun foarte mult accent pe aspect, iar personalul nostru îi ajută să aleagă rama perfectă, atât din punct de vedere al aspectului, cât şi din punct de vedere tehnic-optic. Aceştia sunt foarte încântați de ramele de la Vogue, Ray-Ban, E. Armany, Burberry şi Gucci.

Adulții îmbină aspectul ochelarilor cu utilitatea şi confortul acestora. În topul preferințelor sunt ramele Lilhonette care sunt foarte uşoare- cântăresc 1,8 grame, având în componență titanium de cea mai bună calitate. Acestea sunt foarte rezistente, iar multitudinea formelor şi modelelor pune orice cumpărător în dilemă. De asemenea ramele Bvlgari, Tiffany, Versace, Persol, reprezintă branduri care inspiră eleganță şi stil, fiind foarte căutate de clienții noştri”

Pentru că pun accent pe calitate şi pe satisfacerea clienților, singurele lentile folosite pentru realizarea ochelarilor sunt de la Zeiss

„Lentilele pe care le folosim sunt în exclusivitate Zeiss. Ne mândrim că suntem parteneri „Premiun Gold”, deoarece ştim că acest lucru se datorează seriozității şi profesionalismului de care dăm dovadă. Lentilele Zeiss sunt marcate cu sigla „Z” şi reprezintă garanția calității. Multitudinea produselor pe care firma Zeiss le pune la dispoziție satisface nevoile tuturor clienților.

Lentilele progresive pentru presbiți-dau senzația de vedere naturală la distanță, distanță intermediară şi citit.

Lentilele pentru condus- Drive Safe– sunt recomandate conducătorilor auto deoarece dau o vedere clară pe timp de seară, noapte şi ceață.

Lentile cu indice de refracție mare, lentile subțiri, de citire– pot fi personalizate în funcție de fizionomie şi de tipul ramei ales. Ele reduc aberațiile marginale

Iar începând cu acest an toate lentilele Zeiss au protecție UV chiar dacă sunt incolore”

Pe lângă ochelarii de vedere, în magazinele Belle optique puteți găsi şi ochelari de soare

„Noua colecție va fi expusă începând cu sfârşitul lunii februarie. Producătorii şi designerii au creat o gamă diversificată de modele în nuanțe diferite, la care se pot pune lentile colorate. Astfel, ochelarii de soare precum cei de la Gucci, Bvlgari, Tiffany, Versace, Persol nu reprezintă doar o pereche de ochelari, ci un prețios accesoriu”

Cum alegem perechea potrivită de ochelari şi lentilele corespunzătoare?

„Primul pas trebuie făcut în cabinetul de oftalmologie unde o echipă de medici specialişti efectuează investigațiile necesare fiecărui pacient. Aici dotarea este de excepție, aparatura fiind ultramodernă. Se pot efectua investigații pentru toate categoriile de pacienți, de la cei mai mici, de 6 luni, până la cei vârstnici. Lentilele se montează indiferent de complexitatea rețetei, în laboratoarele magazinelor noastre, unde dotarea este la cele mai înalte standarde, personalul este supracalificat, iar timpul de aşteptare este foarte scurt”

Începând cu data de 14 februarie toți cei care vor achiziționa orice produs în valoare de minim 650 de lei, vor putea participa la  tombola organizată pe data de 28 februarie de Belle Optique şi brandul Gucci. Marele premiu va fi o pereche de ochelari Gucci model 2019!

Tot pe 28 februarie va avea loc şi Ziua porțiilor deschise, când Belle Optique sărbătoreşte 25 de ani de existență, de priviri frumoase şi oameni fericiți. Clienții sunt aşteptați în magazinul Belle Optique de pe strada A. I. Cuza, nr.9, începând cu ora 10.00 pentru a admira ultimele noutăți în materie de ochelari de vedere şi de soare marca Gucci.