6 bebeluşi au venit pe lume în noaptea sfântă de Crăciun la SCJU Craiova. Copilaşii sunt perfect sănătoşi, au fost născuți la termen şi se află acum alături de mămicile lor!

0
3023
Processed with VSCO with preset

Autor Cristina Cârstea

Şase femei din județul Dolj nu vor uita niciodată Ajunul Crăciunului. Acestea au dat naştere la 6 copii sănătoşi, devenind mame şi primind astfel cel mai frumos cadou în prag de sărbători. Nou-născuții sunt 4 băieței şi 2 fetițe, iar conform celor afirmate de medicii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, unde au venit pe lume bebeluşii, aceştia au fost născuți la termen şi cântăresc între 2700 şi 3600 de grame.

Puțini sunt cei ce au privilegiul de a veni pe lume într-o zi cu o importantă semnificație pentru creștinătate. Se spune că cei născuți în această zi vor porni la drum în viață sub egida norocului şi a bunăstării. Pentru că s-au născut în perioada sărbătorilor, câteva mamici au ales pentru cei mici nume semnificative, ca Ştefan. Cu mari emoții acestea au venit la SCJU Craiova pentru a primi cel mai frumos cadou de Crăciun.

„Am avut mari emoții. Am născut la 39 de săptămâni. Medicul mi-a zis că între 25 şi 30 decembrie o să nasc. Am adus pe lume prin cezariană un băiețel, iar acasă mă mai aşteaptă încă unul. Pentru că urmează Sf. Ştefan, am ales să-l numesc Luca Ştefan. Nu pot să spun decât că sunt foarte fericită şi abia aştept să plec acasă împreună cu bebeluşul”, spune o mămică

Pe unele mămici naşterea le-a luat prin surprindere. Acestea au declarat:

„Am născut la 38 de săptămâni şi 4 zile. Naşterea m-a luat prin surprindere fiindcă aşteptam să vină mai târziu. Este un cadou de Moş Crăciun. Am născut o fetiță cu 3210 grame pe care o să o cheme Carla Patricia.”

„Emoțiile nu au fost chiar atât de mari, însă nu mă aşteptam să nasc de Crăciun. Am adus pe lume un băiețel sănătos, iar acum aştept cu nerăbdare să mergem acasă şi să facem sărbătorile în familie”

Echipa redacției Ziarul Sănătatea le urează nou-născuților şi familiilor acestora multă sănătate, noroc în viață şi sărbători fericite!