Centru Medical Frăsie Endocrinologie “Dr.S”- servicii medicale de calitate, endocrinologie adulți şi copii!

0
11589

Autor: Cristina Cârstea

Centrul Medical Frăsie este mai mult decât un centru medical de endocrinologie. Designul său unic, atmosfera caldă şi primitoare, îi fac pe pacienți să se simtă ca acasă şi să uite că se află într-un centru medical. Centrul a luat naştere din dorința dr. Simona Frăsie de a le oferi pacienților un loc în care să poată avea acces la consultații endocrinologice de calitate şi de a putea beneficia de metode corecte de diagnostic şi tratament, realizate cu ajutorul aparaturii ultraperformante de către un personal calificat în domeniu.

Dr. Simona Frasie

SERVICIILE MEDICALE oferite în cadrul Centrului Frăsie se adresează tuturor pacienților, atât adulți, cât şi copii, care prezintă o anumită afecțiune endocrinologică sau eventuale simptome ale acesteia. Serviciile oferite constau în:

  • Endocrinologie adulți
  • Endocrinologie pediatrie
  • Sonoelastografie tiroidiană
  • Puncții noduli tiroidieni- citologie FNAB
  • Sonoelastografie mamară
  • DEXA- testare osteoporoza, cu FRAX
  • Analizor metabolic- compoziție corporală
  • Consiliere alimentară, diete personalizate
  • Punct recoltare analize laborator- MedLife

Aparatura utilizată pentru evaluarea şi monitorizarea stării de sănătate a pacienților, dar şi pentru tratarea diferitelor afecțiuni endocrinologice, este ultraperformantă. Datorită dotărilor moderne, în cadrul Centrului Medical Frăsie pacienţii beneficiază de servicii la standarde europene, asigurate de o echipă de medici şi asistente cu o îndelungată pregătire în domeniu. Scopul lor este de a reda sănătatea ta şi a familiei tale, utilizând cele mai eficienre metode de diagnostic şi tratament din domeniul endocrinologiei.

AFECȚIUNILE ENDOCRINE- screening, evaluare, diagnostic, tratament şi conduită

Metodele de screening sunt extrem de importante pentru a putea preveni apariția bolii. Este recomandat să se facă un control periodic sau încă de la primele simptome ce pot indica o afecțiune endocrină. De exemplu, de cele mai multe ori existența nodulilor tiroidieni nu este însoțită de nici-o simptomatologie. Un diagnostic corect şi pus la timp de către un medic specialist, în urma unei investigații, un tratament aplicat corect şi o conduită corespunzătoare poate duce la vindecarea bolii sau la diminuarea simptomelor într-un timp foarte scurt. La Centrul Medical Frăsie se pot efectua diferite investigații medicale. Printre acestea se află elastografia tiroidiană şi mamară.

ELASTOGRAFIE TIROIDIANĂ– este o aplicație mai nouă a echografiei clasice, ce oferă informații complemantare acesteia. Nu prezintă riscuri sau iradiere. Aceasta evalueaza duritatea nodulilor şi poate confirma leziunile suspecte în echografia clasică, leziunile benigne şi astfel eludarea puncției FNAB. De asemenea, certifică leziunile chistice.

ELASTOGRAFIA MAMARĂ- este o aplicație a echografie clasice. In cadrul centrului se află un aparat Phillips si un Sonoscape S40, dotate cu modulul elastografic static, cea mai bună variantă de elastografie în ceea ce priveşte elastografia mamară. Aceasta măsoara duritatea leziunilor nodulare, comparativ cu țesuturile învecinate sănatoase.

CONTACT

Adresă: Str. Ion Maiorescu nr. 3, Craiova, în Centru, în spatele magazinului Mercur
Program: de Luni până Vineri între orele 9:00 şi 18:00
Tel.: 0720 440 935
0351 424 400
E-mail: office@drsimonafrasie.ro
Prima Pagina – Centrul Medical Dr. S

Prima Pagina